Sneek: restaurants

Het Friese Sneek is een trekpleister voor iedereen die van watersport houdt. Dit komt door de centrale ligging in het merengebied van Waterland. In en rond de stad is veel te doen op het water. Maar er is meer te beleven: ook voor gezelligheid en lekker eten moet je in Sneek zijn. De gezellige binnenstad van Sneek leent uitstekend voor een heerlijke maaltijd. 

Ga je naar Motorboot Sneek? Een unieke botenshow, dit jaar op 12, 13 en 14 april. Het event vindt plaats op locatie van de aanbieders die je via een persoonlijk samengestelde route bezoekt. Zo maakt je in één keer kennis met alle verschillende jachten én krijgt je een ‘kijkje achter de schermen’. Opgeteld is Motorboot Sneek hét event voor het vinden van een nieuwe droomboot en daar hoort natuurlijk ook een aangenaam diner bij. Daarom hebben we de leukste restaurants voor je op een rijtje gezet.

De Kajuit

In een ontspannen en maritieme sfeer genieten van lekker eten op het terras, de overdekte veranda, het restaurant- of zaalgedeelte. Vlakbij het centrum van Sneek met een ruime parkeergelegenheid is dit een geweldige plek om beursbezoek te verwerken.

Jachthaven De Domp 1
www.dekajuit.com

Sneek: restaurants

Stoof

De naam en het motto “Wereldse smaken, ouderwets lekker!” geven al aan dat dit restaurant je mee zal nemen op een culinaire wereldreis met oog en smaak voor lekker, gezond en eenvoud.

Grootzand 22
www.restaurantstoof.nl

Sneek: restaurants

Indonesisch restaurant Klein Java

Wijde Noorderhorne 18
www.kleinjava.nl

Sneek: restaurants

De Walrus Sneek

Leeuwenburg 11
www.dewalrussneek.nl

Sneek: restaurants

de Kastanje

Grote Kerkstraat 12
www.dekastanjesneek.nl

Sneek: restaurants

’t Vaticaan

Grootzand 10
www.restaurantvaticaan.nl

Sneek: restaurants

De Koperen Kees

Parkstraat 1
www.dekoperenkees.nl

Groot botenaanbod

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Bekijk eens het grote botenaanbod op onze website. Grote kans dat je precies de boot vindt waar je naar op zoek bent. Zoek direct in het aanbod