Lengers

Lengers Yachts, top dealer van de merken Sanlorenzo, Bluegame, Prestige en Sacs en (inter)nationaal verkoper van luxe pre-owned schepen, heeft bekendgemaakt open dagen te organiseren. Deze zullen plaatsvinden van 3 tot en met 6 september in de Lengers Marina te Muiden. 

Lengers Yachts opereert als internationale jachtenmakelaar en is de nummer 1 dealer van de merken Sanlorenzo, Bluegame, Prestige en Sacs. Het bedrijf zal dan ook tijdens de open dagen de nieuwste schepen van deze merken tentoonstellen. Zo zullen onder andere het top model van Bluegame, de BGX70, en het nieuwe model van Sacs, de Strider 900, hun debuut van de lage landen doormaken.

Naast nieuwe schepen van de dealermerken zal er ook een grote collectie pre-owned schepen van andere internationale topmerken tentoongesteld worden. Samen met partners Gassan Diamonds, Lamborghini Leusden, Boatsters Black, Pardo Yachts (met 3 schepen), Code Zero, Masters Expo en Direct Berth zal Lengers Yachts er top dagen van maken.

Het event ‘Lengers in-water boat show’ vindt plaats van 3 t/m 6 september dagelijks van 11:00 tot 19:00 en aanmelden kan via events@lengersyachts.nl onder vermelding van het aantal personen, de dag van jouw voorkeur en het schip dat je wil bezichtigen. In verband met Covid-19 is alleen bezoek op afspraak mogelijk. Er wordt uitsluitend toegang gegeven tot het event op vertoon van een bevestigingsmail.  

Bekijk hier het complete aanbod van Lengers.

Alle open dagen van de Hiswa te Water hier op een rijtje.
Verder watersportnieuws lezen? Klik dan hier!
Zelf op zoek naar je eigen droomboot? Bekijk onze website!