Linssen

De Linssen Grand Sturdy 35.0 is een goede keuze voor de ‘instapper’, die met het hele gezin de functionele ruimtes aan boord weet te waarderen. Het relatief compacte jacht is efficiënt ingedeeld en kent een prijs-prestatieverhouding die uitermate aantrekkelijk is.

linssen

De vaareigenschappen zijn daarbij ook opvallend goed. Door de Linssen-knikspantrompvorm heeft het schip een lekker veel stabiliteit. En dankzij de combinatie van de romp-, kiel- en roervorm en de roerbalansverhouding is de boot op alle koersen goed bestuurbaar, ook tégen de draairichting van de schroef in of achteruit.

linssen

Geen wonder dus dat de Linssen Grand Sturdy 35.0 Sedan is genomineerd voor European Powerboat of the Year 2020 in de klasse voor waterverplaatsers. Tijdens de openingsavond van Boot Düsseldorf zullen in januari 2020 vijf boten in evenzoveel verschillende categorieën worden onderscheiden met een European Powerboat of the Year Award. De awards worden toegekend door een vakjury van watersportjournalisten uit Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Noorwegen, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. Voor Nederland is Motorboot vertegenwoordigd in de jury. De winnaar zal bekend zijn op zaterdag 18 januari 2020, wanneer Boot Düsseldorf van start gaat.

linssen

Meer informatie: www.linssenyachts.com

Op zoek naar een Linssen? Kijk dan eens op BotenteKoop.nl