Boot Holland 2021

Boot Holland 2021, de gezelligste botenbeurs van Noord Nederland, gaat dit jaar tot ieders verdriet niet door. De reden laat zich raden. De Corona pandemie laat zich onvoldoende indammen om het evenement veilig in Februari 2021 plaats te laten vinden.

Het siert de organisatie dat dit tijdig bekend gemaakt is. Vaste en potentiele standhouders zullen nog geen kosten hebben gemaakt waarmee die schade beperkt blijft. Triest is het natuurlijk wel. De laatste botenbeurs die wel doorging was de Amsterdam Boat Show 2020 in de Rai. Die werd echter gecanceld terwijl de show net begonnen was. De malaise die daar uit voortkwam betekende het definitieve einde van deze oudste botententoonstelling in Nederland. Gelukkig is dat met de annulering van Boot Holland niet het geval. De editie van dit jaar wordt verplaatst naar het najaar van 2021. Of naar de gebruikelijke datum in het voorjaar van 2022.

Boot Holland 2021

Het niet doorgaan van Boot Holland 2021 in Leeuwarden blijft natuurlijk wel een teleurstelling. Zowel voor botenbouwers als andere watersportbedrijven die hun noviteiten en premières aan een geïnteresseerd publiek willen tonen. Het spreekt voor zich dat Botentekoop.nl er alles aan zal doen, zowel online als in print, om de boodschap van deze standhouders zo goed en uitgebreid mogelijk te publiceren. Met deze helpende hand en een vaccin tegen dat vermaledijde virus mogen we er toch van uit gaan dat watersporters en pleziervaarders goed geïnformeerd aan het komende vaarseizoen beginnen.

Meer informatie: www.boot-holland.nl