Maxwell

Maxwell is een Nieuw-Zeelandse producent van kwalitatief uiterst hoogwaardige ankersystemen. Bijbehorend dekbeslag is van hetzelfde kaliber. Dit is het resultaat van een traditie in innovatie ondersteund door jarenlange ervaring. Maxwell doorbreekt grenzen met vernieuwende ontwerpen, design en technische perfectie.

Een booteigenaar wil niet alleen een dekuitrusting waar je blindelings op kunt vertrouwen. Het moet er ook aantrekkelijk uitzien. Met perfectie in het achterhoofd besteden de Maxwell-ontwerpers talloze uren aan het verbeteren van het uiterlijk. Zonder echter de functionaliteit en robuustheid van Maxwell-producten uit het oog te verliezen. Dat hier pareltjes in design en gebruiksgemak uit voortkomen mag geen verrassing zijn.

Maxwell

Maxwell RC12

De nieuwe RC12 is een goed voorbeeld van waar Maxwell toe in staat is. Al 50 jaar staat Maxwell bekend om het ruime aanbod ankerlieren, kaapstanders en accessoires die optimale ankeroplossingen bieden. Voor pleziervaartuigen, superjachten en de kleine beroepsvaart. De RC12 voegt daar een blinkend uiterlijk aan toe wat ook niet in gebruik de dek-layout siert. Maar daarmee is het gebruiksgemak niet minder waard. De gecombineerde touw/kettingschijf is geschikt voor ankerlijnen met een kettingvoorloop. Nog belangrijker, de lijn gaat er zonder schade of overmatige slijtage doorheen. Ook grijpt de schijf de ketting stevig bij de schakels. De kaapstander die er verticaal opstaat is op een groter schip onontbeerlijk om een zwaar landvast te hieuwen en de boot naar de kant te trekken. Probeer dat maar eens met een 40+ voeter op de hand te doen. Je zult er daarna blij mee zijn dat de lieren van Maxwell uit voorraad leverbaar zijn en vlot gemonteerd kunnen worden.

Maxwell

Onderdeel van de Vetus groep

Maxwell maakt sinds 2008 onderdeel uit van de Nederlandse Vetus-groep. Hiermee is niet alleen binnen Nederland een snelle levering, installatie en service gegarandeerd. Vetus producten zijn ook voor grotere schepen en jachten uiterst interessant omdat de groep over een wereldwijd dealer en servicenetwerk beschikt. Hiermee zijn onderdelen of vervanging altijd mogelijk, waar de boot zich ook bevindt. Het volledige assortiment ankerlieren, kaapstanders en accessoires is groot en biedt oplossingen voor schepen van 6 meter (20 voet) tot meer dan 90 meter (300 voet).

Voor meer informatie: www.vetus.com