Cranchi Z35-2
De Cranchi Z35-2.

Wegdromen bij de foto’s van prachtige motorjachten: op Botentekoop.nl heb je keuze genoeg. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe boot, zich wil oriënteren op de markt of gewoon houdt van plaatjes kijken: we zetten vijf veel gekozen merken van motorjachten voor je op een rij. Dromen maar!

Riva

Opgericht in 1842 te Sarnico, een klein Noord-Italiaans stadje aan de oevers van het Lago d’Iseo, is Riva inmiddels een werf met ervaring te noemen. Pietro Riva, een jonge visserman met een reparatiewerf, leverde opvallend goed werk af wat de basis vormt van generaties lange kwaliteitsbouw. In 1912 lukte het Riva om aan boord van zijn raceboot, de respectabele snelheid van 24 km/u te halen. Het merk werd hiermee een winnaar in het internationale circuit van prehistorische powerboat racers.

Riva 52 Rivale
De Riva 52 Rivale.

Naast racen ontwikkelde de markt voor plezierboten zich voorspoedig. Riva is hierop ingesprongen met haar alom aanwezige vakmanschap en ervaring in combinatie met een ongekend luxe en stijlvolle uitvoering van haar producten. Tegenwoordig staat Riva voor een brede modellenreeks stijlvolle plezierjachten. In Nederland vertegenwoordigd door het Belgische Yacht Consult

Bekijk het aanbod van Riva

Sanlorenzo SL118
De Sanlorenzo SL118.

Sanlorenzo

Sanlorenzo is niet zomaar een werf. Sinds 1958 zijn er ongeveer 600 jachten te water gelaten waarvan er geen enkele hetzelfde is. Iedere kleur, materiaalkeuze, techniek of indeling kan door de nieuwe eigenaar bepaald worden. De Sanlorenzo SX88 is het topmodel van de pleziervaartdivisie. Daarnaast is de werf verantwoordelijk voor een lijn van 24 meter tot Superyachts van 66 meter. Een speelveld waar een individueel ontwerp, inrichting en afwerking op het hoogste niveau, een eerste vereiste is. Lengers Yachts is verantwoordelijk voor de verkoop van Sanlorenzo in de Benelux en een groot deel van Duitsland.

Bekijk het aanbod van Sanlorenzo

Princess v52
De Princess v52.

Princess

Princess is een werf met een onbesproken reputatie in ontwerp, bouwkwaliteit en service. Veel traditie zoals je dat van een Engelsman verwacht maar toch vormgegeven in wat nu mooi en de laatste trend is. Alle Princess jachten hebben eenzelfde luxe uitstraling en atmosfeer, alleen de maatvoering en daarmee de mogelijkheden verschillen tussen de 39- en een riante 121ft. Princess Yachts Benelux is een Nederlands familiebedrijf dat al geruime tijd Princess vertegenwoordigt. Vanuit de pittoreske jachthaven in Heusden vindt voor de Benelux de verkoop en service plaats.

Bekijk het aanbod van Princess

Sessa Fly45
De Sessa Fly 45.

Sessa

Sessa startte ooit in 1958 met de fabricage van plastic artikelen, voornamelijk met een huishoudelijke toepassing. Al snel werd hiervoor ook glasvezelversterkt polyester gebruikt. De opgedane ervaring met dit materiaal mondde in 1972 uit in de productie van boten. De werf van Sessa is door de jaren heen uitgegroeid tot een oppervlak van 37.000m2 waar 300 mensen meer dan 1000 boten per jaar produceren. De modellenlijn van Sessa bestaat uit 25 boten tussen de 17- en 54ft. Er is een onderverdeling in een Fishing Line, Key Largo, Cruiser Line en Yacht Line. Navis Yachting is importeur van Sessa Marine voor de Benelux.

Bekijk het aanbod van Sessa

Cranchi

Cranchi is al in 1870 begonnen met boten bouwen. De werf was klein en onbekend, maar overleefde alle oorlogen en economische dips om er steeds weer sterker uit te komen. Tegenwoordig bouwt Cranchi jachten die wereldwijd geroemd worden om de kwaliteit, uitstraling en state of the art technologie. De huidige range bestaat uit een viertal modellijnen. De Trawlers, Flybridge Evolution modellen, Hard Top exemplaren en Cruisers.

Cranchi Z35
De Cranchi Z35.

Importeur voor Nederland, België en het westen van Duitsland is Cranchi Yachts Benelux. Deze vertegenwoordiging heeft twee vestigingen in Nederland. Lemmer voor verkoop en service in het noorden en een kantoor in het Zeeuwse Den Hout voor het zuidelijk deel van het rayon.

Bekijk het aanbod van Cranchi

Aanbod motorjachten

Op onze website staat nog een veel groter aanbod motorjachten. Zoek dus vooral verder naar jouw droomboot? Eerst nog meer lezen? Bekijk eens wat boottesten of lees onze watersporttips.