Motorboot Sneek verschuift

De najaarsshow van Motorboot Sneek in november gaat helaas niet door. In april werd de voorjaarseditie al afgelast. Onzekerheid over het verloop van de coronacrisis noopt de organisatie tot het maken van deze ingrijpende keuze. “Wij kunnen op dit moment de veiligheid van onze bezoekers, deelnemers en sponsoren niet volledig garanderen”, laat voorzitter Mark Bakker weten. “En veiligheid gaat boven alles. Wij richten onze pijlen op 2021.”

De grootste motorbotenshow van het noorden stond gepland voor 6, 7 en 8 november. De zes organiserende watersportbedrijven zouden hun deuren wagenwijd openzetten voor het publiek. Ieder jaar levert dat een grote toeloop op van kooplustige watersportliefhebbers die een kijkje in de keuken van de deelnemende bedrijven en groot aantal gastwerven krijgen. Want ook dit jaar zijn er stands van toeleverende en collega-bedrijven.

De organisatie van Motorboot Sneek, dat in 2009 zijn eerste editie beleefde, richt de blik nu op april 2021. “We hopen dat de situatie het op 9, 10 en 11 april weer toelaat om een veilige Voorjaarsshow te organiseren”, legt Bakker uit. “Mocht dat zo zijn, maken wij er weer een prachtig event van voor de vele watersportliefhebbers”.

Meer informatie www.motorbootsneek.nl

Groot botenaanbod

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Bekijk eens het grote botenaanbod op onze website. Grote kans dat je precies de boot vindt waar je naar op zoek bent. Zoek direct in het aanbod. Of bekijk hier het laatste watersportnieuws.