Navis Yachting

In Marina Cape Helius in Hellevoetsluis vind je Navis Yachting. Met een schat aan ervaring is dit bedrijf in 2009 naar deze nieuwe, Mediterraans aandoende haven getrokken. Een perfecte omgeving voor de prachtige, Italiaanse motorjachten die Navis Yachting aanbiedt.

En zoals de omgeving van Navis Yachting helemaal bij de de aangeboden jachten aansluit, zo ook het interieur van het nieuwe kantoor. Sfeervol ingericht met veel glas en mooie, lichte kleuren. En niet te vergeten het uitzicht over de haven en het daarachter gelegen Haringvliet. Op deze prachtige locatie worden zowel de Belgische, Luxemburgse als Nederlandse klanten verwelkomd.

Kantoor-Navis-Yachting

Importeur voor de Benelux

Navis Yachting is importeur voor Belgie, Nederland en Luxemburg van Azimut Yachts, Benetti Yachts en Sessa Marine, toonaangevende merken uit Italie. Daarnaast zijn zij makelaar van gebruikte, snelvarende, polyester jachten. Geholpen door hun passie en jarenlange ervaring begeleiden zij hun klanten in het vinden van het door hen gewenste motorjacht.

Azimut Yachts

Een van de merken die Navis Yachting aanbiedt is Azimut Yachts. In 1969 startte Azimut Yachts met de verhuur en handel in bootjes. Al snel volgde het dealerschap van enkele prestigieuze merken. Nu is het bedrijf al jarenlang de trendsetter in Italiaanse luxe motorjachten met de meest uitgebreide modellenreeks. Stijl, innovatie en kwaliteit kenmerken alle Azimut jachten. Azimut Yachts Benelux biedt keuze uit de Flybridge range, de luxueuze S serie, de stoere Magellano’s, de sportieve Atlantis serie en de Grande collectie.

Azimut Yachts

Benetti Yachts

Opgericht in 1873, is Benetti een van de oudste bouwers van luxe motorjachten ter wereld. In 1985 werd Benetti overgenomen door de bekende scheepsbouwer Azimut Yachts uit Turijn, die nieuw management introduceerde en Benetti transformeerde in de moderne, technologisch geavanceerde jachtbouwer die we vandaag kennen: een toekomstgerichte en innovatieve werf, maar ook een die met trots zijn traditionele waarden en ervaring, vaardigheid en een passie voor fijn vakmanschap blijft behouden.

Sessa Marine

Een ander merk dat Navis Yachting aanbiedt, is Sessa Marine. Passie, kwaliteit en onderscheidend design zijn bij Sessa al meer dan 50 jaar de belangrijkste elementen bij de ontwikkeling en bouw van een Sessa motorjacht. De huidige lijn van Sessa modellen laat dit overduidelijk zien. Een aantrekkelijk gamma van Key Largo consoleboten tussen 20 en 36 voet, de sportieve Cruiserline, en de Yachtline met de hardtop en Flybridge jachten tot 21 meter.”

Sessa

Meer informatie vind je op www.navis-yachting.nl
Benieuwd naar het huidige aanbod van Navis Yachting? Klik hier voor het aanbod