Maak kans op een vaarvakantie!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maak kans op een vaarvakantie voor het hele gezin!

Maak kans op een geheel verzorgde vaarvakantie voor het gehele gezin over de mooiste kanalen en rivieren van Frankrijk. Vul het formulier in en laat in een reactie weten welk vaargebied jouw voorkeur heeft. En wie weet win jij wel deze vaarvakantie van Nicols Yachts.

Doe mee en maak kans op vaarvakantie!

Doe mee en maak kans op een geheel verzorgde vaarvakantie voor het gehele gezin over de mooiste kanalen en rivieren van Frankrijk. Laat in onderstaande reactie weten welk vaargebied jouw voorkeur heeft. En wie weet win jij wel de vaarvakantie.

Nicols Yachts: vaarvakanties voor families

Gezinsvakanties zijn gemaakt om samen tijd door te brengen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Een vaarvakantie is een geweldige combinatie van een ontspannen vaartocht en genieten van het leven op en rond het water. Voor kinderen is het altijd leuk en spannend om elke dag nieuwe plekken te ontdekken. Langs de routes zijn meer dan genoeg activiteiten te vinden zoals pretparken, speeltuinen, musea of buitenzwembaden te vinden. Voor zowel rust en natuurzoekers als liefhebbers van de drukte in steden en dorpen is er altijd een passende vaarroute te vinden. Tijdens deze vakantie op het water bent je vrij om aan te meren waar je maar wilt. Genoeg te doen voor het hele gezin, welke vaarroute je ook kiest. Nicols Yachts heeft verschillende boten die perfect geschikt zijn voor een fantastische vaarvakantie.

Nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheden op www.bootverhuur-nicols.nl/

Deze winactie is mogelijk gemaakt door Nicols  Yachts en Botentekoop.nl.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

Deel

3 reacties

Laat een Reactie Achter