sunseeker 90 ocean

Het Britse Sunseeker heeft in januari liefst zes wereldpremières, allemaal snel-varende motorjachten tussen de 55 en 90 voet. De Sunseeker 90 Ocean is het vlaggenschip van deze primeurs. Het geheel nieuw vormgegeven superjacht is gericht op het buitenleven.

De boeg van de Sunseeker 90 Ocean is voorzien van een uitnodigende lounge-area. De flybridge is dat ook maar voegt er nog een zwembad aan toe. Een achterdek met giga zwemplatform brengt je dichter bij de zee. Het is een schip vol keuzestress, want waar leg je jezelf te ruste met zoveel mogelijkheden. Het interieur sluit met een overvloed aan dakluiken en panoramavensters naadloos aan op het maximaal genieten van een vaartocht over een blauwe zee.

Met een snelheid van 25 knopen en een range van 1800 mijl kom je bovendien nog eens ergens. Op de Sunseeker 90 Ocean zijn 10 gasten welkom naast 4 bemanningsleden die voor de nacht allemaal hun eigen onderkomen hebben.

Meer informatie: www.sunseeker.nl

Aanbod Sunseeker

Je vindt je droomboot op Botentekoop. Bekijk het huidige aanbod van Sunseeker of het totale botenaanbod. Nog meer watersportnieuws lezen kan natuurlijk ook.