boat show

Naar aanleiding van een exclusieve samenwerking tussen Nautibel (de Federatie voor Belgische Watersport- en Pleziervaartbedrijven en Organisaties) en FISA (beursorganisator), krijgt de nautische wereld een nieuwe Boat Show. De eerste editie zal plaatsvinden in 2021 in Brussel. Ook is in het vooruitzicht meer op de agenda, zoals een show in de Vlaamse jachthaven van Nieuwpoort.

Brussels Boat Show: de grootste waterbeurs van België

Aan plannen komt geen gebrek. Er staat van alles al op de agenda, om te beginnen de allereerste Virtuele Boat Show in februari 2021. Deze wordt in oktober 2021 gevolgd door de allereerste editie van de Brussels Boat Show. En in maart 2022 verzamelen de hele sector en alle watersportliefhebbers zich voor een in-water event, de Nieuwpoort International Boat Show, in de Vlaamse Yachthaven van Nieuwpoort.

“We zijn zeer blij dat de hele sector achter ons staat en ons steunt om samen de boot- en watersportbeurzen in België nieuw leven in te blazen”, aldus Frédéric François, CEO van FISA. “En uiteraard zijn we als beursorganisatie ook verheugd dat onze bestaande portfolio lifestylebeurzen uitgebreid wordt met deze mooie titels”.

Het datum van de fysieke show staat al vast voor volgend jaar. De beurs is te bezoeken van donderdag 21 tot en met maandag 25 oktober 2021. Hierin wordt groot uitgepakt. Van nautische producten en diensten tot de nieuwste innovaties op het gebied van watersport.

Om te beginnen: virtueel

Wegens de huidige situatie omtrent corona, wilt de organisatie niet het risico nemen om een fysieke show te organiseren. Om toch de watersporters te bedienen, vindt een Virtuele Boat Show plaats begin februari 2021. Hierin wordt de optimale interactie tussen bezoekers en exposanten gecreëerd.

Op de hoogste blijven van al het watersport nieuws? Hou onze blog in de gaten.
Nog op zoek naar een eigen boot? Bekijk het gehele aanbod.