EVINRUDE_L05

Evinrude heeft de E-TEC G2-productlijn uitgebreid met de nieuwe modellen van 115 H.O., 140 pk en 150 pk. Met deze nieuwe buitenboordmotoren wil Evinrude bootliefhebbers meer vertrouwen geven op het water – in elke situatie.

De nieuwe modellen in de middenklasse zijn voorzien van een in-line driecilindermotor met directe injectie. Met verfijnde kwalitatieve en stille werking zorgen de modellen 115 H.O., 140 pk en 150 pk voor een betere complete bootervaring. Met meer koppel en een zuiniger brandstofverbruik bij lagere toerentallen dan vergelijkbare viertaktmotoren krijgen booteigenaars met de nieuwe E-TEC G2-modellen meer mogelijkheden om te cruisen en meer vermogen wanneer dat nodig is.

EVINRUDE_L10

Gebruiksvriendelijk

Alle E-TEC G2-motoren leveren niet alleen spannende prestaties maar voldoen ook aan de wereldwijde emissienormen en bieden de meest gebruiksvriendelijke ervaring zonder invaarperiode, 5 jaar / 500 uur garantie, zonder dat de motorolie ooit ververst hoeft te worden.

Ultieme innovatie en prestaties

“We zijn trots dat we de traditie van innovatie bij Evinrude kunnen voortzetten in 2019 en naar de toekomst toe”, vertelt Tracy Crocker, voorzitter van de BRP Marine Group. Evinrude gebruikt baanbrekende technologie zoals digitaal schakelen en gas geven, het iTrimcontrolesysteem, digitale instrumenten, aangepaste kleurpanelen en optionele iSteer dynamische stuurbekrachtiging in buitenboordmotoren van 115 H.O. tot 300 pk.

EVINRUDE_L11

Over Evinrude

Evinrude, dat deel uitmaakt van de BRP Marine Group, is een wereldwijde fabrikant van buitenboordmotoren. Evinrude is het toonbeeld van innovatie en ontwikkelde de eerste commercieel verkochte buitenboordmotor in 1909. Het bedrijf viert reeds 110 jaar innovatie en Evinrude-motoren van 3,5 tot 300 pk, bieden klanten een meerwaarde voor alle soorten toepassingen die voldoen aan alle wereldwijde emissienormen.

Meer informatie: www.evinrude.com