Kraaijenbergse Plassen
Foto van: kraaijenbergseplassen.nl

De Maas is een nieuwe showroom rijker. Aquabat Nederland heeft aan de oever vlakbij Cuijk, in het Brabantse plaatsje Katwijk, een nieuwe locatie ingericht waar de modellen van Aquabat consoleboten en cruisers nog beter tot hun recht komen.

Aan de Kraaijenbergse Plassen

Aquabat Nederland heeft hiermee voor een inspirerende vestigingsplaat gekozen. Aan de ingang van de Kraaijenbergse plassen strekt een aantrekkelijk vaarwater zich uit. Met een wateroppervlakte van 475 hectare is er in ieder geval genoeg ruimte voor zeilers, surfers en motorbootvaarders. Het gebied vormt een aaneenschakeling van verschillende plassen met een nummer. Op Plas 5 na zijn alle plassen met de boot toegankelijk. Er zijn een tweetal jachthavens voor een overnachting of korter verblijf.

aquabat

Aquabat in het hartje van de watersport

In dit levendige watersportgebied biedt Aquabat Nederland twaalf verschillende modellen aan van de Italiaanse werf Aquabat Srl. Een klinkende merknaam in consoleboten, visboten, cabincruisers en walkarounds in lengtes tussen de 5 en 8,5m. Vormgegeven zoals alleen Italianen dat kunnen en geproduceerd door een werf met een lange traditie in jachtbouw. In Nederland waren de boten voorheen bekend onder de naam Aquamar. Toen en nu goed gelijnde boten die zich ook op groter water thuis voelen. Stabiel, zeewaardig en veilig onder alle omstandigheden.

Momenteel kan Aquabat Nederland nog een aantal boten direct uit voorraad leveren. Een aantal Open Sport Line’s 19, en 21. Of een Walkaround Sport Infinity 21. Allemaal reeds voorzien van een mooie lijst opties.

Daarnaast is Aquabat Nederland officieel Honda en Mercury dealer waarmee de boten in een package deal inclusief motor extra aantrekkelijk geprijsd zijn.

aquabat

Voor meer informatie

Contactgegevens
Aquabat Nederland
Keersluisweg 17
5433 NM Katwijk (NB)
(Showroom bezoek uitsluitend op afspraak)
www.Aquabat.nl | info@aquabat.nl | T: +31 (0) 653296721
Per boot: Kraaijenbergse Plassen a/d Maas onder keersluis door, stuurboord passantensteiger.

Op zoek naar een eigen nieuwe of gebruikte boot? Bekijk het gehele aanbod van Aquabat op Botentekoop.nl
Nog meer watersport nieuws lezen? Kijk hier dan verder.