NomadiQ

Een dagje varen afsluiten met een gezellige bbq: dat maakt het helemaal af. Met de NomadiQ barbecue maakt dat wel erg makkelijk. Daarnaast is grillen op gas een van de gezondste manieren om je eten te bereiden.

De bedenkers van de NomadiQ wilden een mobiele gas barbecue te ontwikkelen die niet alleen gebruiksvriendelijk en stijlvol is, maar ook simpel schoon te maken en makkelijk mee te nemen. En het is gelukt. Door ontwerpen, vormgeven, ontwikkelen en testen hebben ze de ultieme lichtgewicht portable gas barbecue cq grill ontwikkeld.

Het gebruik is lekker makkelijk. Je zet de de NomadiQ op tafel en klapt de voetjes uit. Vervolgens vouw je de barbecue open en je hebt de beschikking over een groot grilloppervlak. Sluit de gasbus aan en grillen maar!

NomadiQ op gas

De NomadiQ BBQ is geschikt voor wegwerpbare gasflessen. 30 mbar druk met een schroefventiel voor butaan- of propaangas. Daar kun je zo’n 2,5 uur mee grillen. Maar je kunt ook kiezen voor een grotere gasfles. Dan hoef je alleen de 30mbar gasdrukregelaar te veranderen in een aansluiting die past op de flessen die je wenst te gebruiken.

Je zet de de NomadiQ op tafel en klapt de voetjes uit.
Je zet de de NomadiQ op tafel en klapt de voetjes uit.

Voordelen

De NomadiQ BBQ is lichtgewicht. De bbq is gemaakt van gegoten aluminium waardoor het gewicht slechts 5,6 kilo is. Iedereen kan hem dragen. De afmetingen van de ingevouwen barbecue zijn: 40 cm breed, 36 cm hoog en de diameter is 16 cm. Even groot als een laptop of een handtas.

Je kunt grillen aan beide uitgevouwen kanten van de barbecue. Dit levert een grillplaat op van 1460 cm2. Ook prettig is dat je elke zijde apart in kunt stellen. Ideaal voor etenswaren die op verschillende temperaturen gegrilld moeten worden of warm moeten blijven. Maar één kant gebruiken is ook een optie.

De roosters zijn voorzien van een antiaanbaklaag en kunnen ook in de vaatwasser. Alle hoeken en randen aan de binnenkant zijn gecoat zodat de NomadiQ BBQ eenvoudig kan worden schoongemaakt.

Je kunt grillen aan beide uitgevouwen kanten van de barbecue.
Je kunt grillen aan beide uitgevouwen kanten van de barbecue.

Net als thuis

De NomadiQ barbecue is zo gemaakt dat je hem altijd en overal kunt gebruiken. Vanwege het portable ‘lichtgewicht’ design is dat een zorgeloze onderneming. De twee grote afzonderlijke grilloppervlakten zorgen voor dezelfde BBQ ervaring als thuis. De NomadiQ is de eerste in zijn soort en combineert een slim draagbaar ontwerp met een groot grilloppervlak en veel comfort.

Meer informatie en dealeradressen: www.nomadiqbbq.com

Groot aanbod

Nog op zoek naar een boot? Wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte boten in alle soorten en maten. Bekijk hier het huidige aanbod. Of bekijk nog meer watersport-tips.