onze tips tijdens HISWA 2020

Van 11 t/m 15 maart 2020 vindt in RAI Amsterdam de 65e editie plaats van de HISWA Amsterdam Boat Show. Op de HISWA vind je de nieuwste modellen boten tot ongeveer 10 meter, onderdelen en accessoires, handige gadgets en mooie reisverhalen. We geven je een beknopt overzicht van de -niet-te-missen-boten, spullen en evenementen op deze beurs.

Net als vorige jaren zal de 50.000 m2 beursoppervlak worden ingedeeld in segmenten. Dit keer zijn dat: sloep, speed, zeilen, onderdelen & accessoires, recreatie, shop en HISWA Sport Experience. Botentekoop is ook weer aanwezig. Kom bij ons langs, doe mee met de winactie en maak kans op een geweldige prijs.

Grootste jacht: Prestige

Opvallende exposant is Lengers Yachts dat het grootste jacht van de beurs, de Prestige 420 fly meeneemt. Er zijn ook andere kajuitmotorjachten van dealers als de Vaart (Nimbus) en Kempers Watersport (Axopar, Sea Ray) te zien.

Rai Haven

De entree van de beurs is weer bij de Rai Haven. Hier liggen tal van boten om uit te proberen. Eenmaal binnen vind je het mainstage in Hal 5, daar worden lezingen en workshops gehouden. Op het Demoplein leer je alles over onderhoud en bij Hiswa Future neem je een kijkje in de toekomst en is aandacht voor elektrisch varen.

De entree van de beurs is weer bij de Rai Haven.

Onze tips tijdens HISWA

Segment sloepen

In het onderdeel ‘SLOEP’ zijn alle grote en kleinere leveranciers van sloepen en tenders vertegenwoordigd. Opvallend is dat de primeurs van de grote sloepenbouwers dit jaar vooral ruime kajuitjachten betreft. Zo toont Interboat haar grote Intender 950 en komt Aquatec met de lang verwachte Antaris X. Enkhuizensloep neemt de nieuwe Evolution 6 mee en ook andere bekende merken als Triple, Lifestyle, Corsiva, Primeur en Maxima tonen in de Rai hun nieuwste producten.

Segment Speed

Bij het onderdeel ‘SPEED’ zijn onder andere de snelle boten van Holland Sport Boat Center en de buitenboordmotoren van Honda te zien.

Segment Zeilen

Het segment ‘ZEILEN’ toont de nieuwste modellen van onder andere Saffier (de SE23 Leisure) en Jachtwerf Heeg (Pointer 22) te bewonderen.

Genoeg te zien en beleven tijdens HISWA 2020.
Genoeg te zien en beleven tijdens HISWA 2020.

Segment Onderdelen & Accessoires

Liefhebbers van bootspulletjes komen volop aan hun trekken in de segmenten ONDERDELEN & ACCESSOIRES en SHOP. Speciaal ter promotie van deze segmenten worden op de beurs ook de prijzen voor het ‘Hiswa Hebbeding van het Jaar’ en het Hiswa Product van het Jaar uitgereikt.

Segment Recreatie

In het segment RECREATIE vind je aanbieders van vakanties maar ook van gadgets op het gebied van lifestyle zoals audio- en video aan boord.

Segment Expierience

Tot slot het gedeelte met de naam EXPERIENCE. Hier heb je de mogelijkheid om zelf watersporten te ervaren. Dat kan bijvoorbeeld met zeilen, suppen, windsurfen, golf, bmx, urban hockey, volleybal en meer. In het Water Lab kun je de leukste experimenten met water uitvoeren.

Bewonder het grote aanbod aan boten.

Een goede voorbereiding

Kortom, voor alle watersporters, van doorgewinterde sloepvaarders tot mensen die af en toe een zeilboot huren, biedt de HISWA een prettige voorbereiding op het komende vaarseizoen.  

Meer info en kaartverkoop via www.hiswarai.nl

Groot aanbod

Nu al je volgende boot vinden? Op zoek naar een nieuwe of tweedehands boot? Bekijk hier het huidige aanbod op Botentekoop.nl. Of bekijk eerst eens een paar boottesten om je nog beter te oriënteren.