benetti oasis 40m

Botentekoop heeft een Top 5 aan superjachten voor jou samengesteld. Dit hebben we gedaan om de superjachten wat extra in beeld te brengen. Want misschien zie je niet vaak superjachten in Nederland, toch komen er veel superjachten van Nederlandse bodem. En daar zijn we trots op.

1. Sanlorenzo 44 Alloy

Het Sanlorenzo 44 Alloy superjacht


Het Alloy-assortiment is voortgekomen uit de wens om continuïteit te creëren met de originele Sanlorenzo polyester jachten en tegelijkertijd innovatieve elementen toe te voegen. Dit unieke ontwerp weerspiegelt de moderne jachttrend om de continuïteit tussen het interieur en het exterieurontwerp te vergroten.
De Sanlorenzo 44 is een volledig aluminium snel-varend jacht. Ze heeft een zeer innovatieve lay-out en biedt oplossingen die voorheen niet werden gezien bij een jacht van deze omvang.

Een grote beachclub die aan 3 zijden opent, zorgt voor een volledige verbinding met de zee, terwijl het voordek een zee aan mogelijkheden biedt. De interne ruimtes zijn ontworpen met elegante vloeiende lijnen die kenmerkend zijn voor de Sanlorenzo-ontwerpen.
De Sanlorenzo 44 Alloy is wat ons betreft echt een pareltje.

Dit superjacht vind je bij Lengers Yachts

2. Heesen 35M

Het Heesen 35m superjacht


In onze top 5 superjachten mag dit unieke schip absoluut niet ontbreken. Dit juweeltje heeft een vloeiend Italiaans ontwerp en 5-sterrencomfort, gecombineerd met de beste kwaliteit in de Nederlandse scheepsbouw. OPUS II is ontworpen door de wereldberoemde jachtontwerpers Francesco Paszkowski en Evan K. Marshal en gebouwd door de excellente superjachtwerf Heesen. Maar de grootste verrassing van dit superjacht zit toch echt in het interieur. Het is namelijk ingericht en gemeubileerd door Gianni Versace! Het Italiaanse stijlicoon heeft het tot in de kleinste details ontworpen dat geeft dit superjacht dan ook een bijzondere uitstraling.

De krachtige Kamewa Rolls Royce jetdrives, aangedreven door 7000 pk MTU-motoren geven met de sterke aluminium romp een topsnelheid van 35 knopen. Ook de ruime indeling van OPUS II, met zeer grote VIP-cabines en een salon over drie verdiepingen, waarbij alles is vervaardigd met de beste materialen, maakt de superjachtervaring compleet.

Dit superjacht vind je bij de Valk Yacht Brokers

3. Benetti Oasis 40m

Het Benetti Oasis 40m superjacht


De Italiaanse werf bundelde de krachten met de Britse ontwerpstudio RWD om samen een prachtig superjacht te creëren. De Oasis is ontworpen om haar eigenaren zowel een dynamische als informele ervaring te bieden. Aan boord vind je namelijk een verrassende combinatie van entertainment- en ontspanningsfaciliteiten. De interieurkleuren en materialen van de Oasis 40M, zijn gekozen om een informele, elegante sfeer te creëren.

De open, loft-achtige lay-out is de entree voor de gasten aan boord. Deze heeft glazen oppervlakken die dienen om de grenzen tussen het interieur en het exterieur te laten vervagen. Het beachclub-achtige achterdek biedt de gasten gemakkelijke toegang tot het water. Uniek is de infinity pool waarin je het gevoel hebt dat je heerlijk in de oceaan ligt te dobberen. Dit superjacht biedt comfort aan maximaal 10 gasten in 5 luxe vertrekken, waaronder twee VIP-kamers. De Oasis heeft twee V12-1400 motoren die het jacht een topsnelheid van 16 knopen kunnen geven. Een prachtige en zeer sobere superjacht.

Dit superjacht vind je bij Navis Yachting

4. Sunseeker 161 Superyacht

Het Sunseeker 161 superjacht


Er is een nieuw tijdperk aangebroken bij Sunseeker en hij is groter dan ooit! Het nieuwe driedeks jacht van Sunseeker is 50 meter lang. Dankzij de iconische Sunseeker lijnen ontstaat aan boord een uitzonderlijk hoeveelheid ruimte. De weelderige binnenruimtes kunnen worden gestileerd naar smaak van de eigenaar door middel van de ‘Bespoke’ service van Sunseeker. Het thema van dit Sunseeker 161 Superyacht is ruimte en fijn daarbij is de flexibiliteit van het interieurontwerp.

Veel functies aan boord worden meestal alleen geassocieerd met veel grotere superjachten. Een voorbeeld is het zwembad op het hoofddek en de uitzonderlijke beachclub met grote verwijderbare glazen vlakken. Deze creëren een ongelooflijke ruimte om te ontspannen bij het water. De standaard configuratie biedt plaats aan 10 gasten in vijf hutten. Dit superjacht kan een topsnelheid behalen van 20 knopen. De Sunseeker 161 wordt gelanceerd in het voorjaar van 2021 en wij kunnen niet wachten!

Dit superjacht vind je bij Sunseeker Benelux

5. Mulder Thirtysix

Het Mulder Thirysix superjacht


De nieuwe Mulder ThirtySix heeft een modern exterieur met een slanke aluminium constructie. Daarnaast heeft de ThirtySix een doorlopende raamlijn die resulteert in een moderne aanblik. Het ontwerp krijgt de gepatenteerde Van Oossanen Fast Displacement Hull Form (FDHF). Deze zorgt voor comfortabel vaargedrag en minimaal brandstofverbruik bij alle snelheden. De prestaties met de twee 847 kW-motoren zijn uitstekend. De werf garandeert een maximale snelheid van 16,8 knopen, dik 30 km/u. Het ingenieuze ontwerp zorgt voor optimalisatie van het volume en de privacy van de eigenaar.

Het slanke, vloeiende ontwerp gaat in tegen de huidige trend van de rondere rompvormen. Op het breedste punt meet de romp precies acht meter. De slanke romp en de lange waterlijn zorgen samen voor uitstekende vaareigenschappen in slechte weersomstandigheden. Dit garandeert maximaal comfort voor zowel eigenaar als gasten. Het superjacht biedt plaats aan tien gasten in vijf ruime hutten. De eigenaarshut heeft een prachtig privé balkon om heerlijk over de horizon te kijken. Het interieur wordt werkelijk overspoeld met natuurlijk licht dankzij het gebruik van panoramische ramen. De Thirtysix is een superjacht met excellente vaareigenschappen van Nederlandse bodem.

Dit superjacht vind je bij Mulder Shipyard

Wil je meer lezen over bijzondere schepen? Neem dan nog is een kijkje op onze website!