Terwijl het watersportseizoen steeds meer losbarst, gaan onze dealers ook knallen met bijzondere acties en bijzondere open dagen. Ideaal als je op zoek bent naar een nieuwe boot. Daarom hebben wij alle events voor je op een rijtje gezet. 

Proefvaardag EmPowered by Yamaha

Zondag 26 mei 2019 in Biddinghuizen

Proefvaardag YamahaBezoekers kunnen uitgebreid en in de praktijk kennismaken met een range aan open boten, console boten, tenders en sloepen, voorzien van een Yamaha outboard. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai liggen veertien boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart. Iedereen is van harte welkom op 26 mei in de Bremerbaai te Biddinghuizen. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Meer over de Yamaha Proefvaardag vind je hier

Suzuki Proefvaardag

Zondag 26 mei in Zeewolde

Suzuki PorefvaardagErvaar tijdens de Proefvaardag op zondag 26 mei van 11.00 – 17.00 uur de buitenboordmotoren van Suzuki in hun natuurlijke omgeving, namelijk achter verschillende boten op het water. De Suzuki Proefvaardag wordt gehouden bij de Marina Eemhof in Zeewolde.

Suzuki Marine presenteert een ruime selectie van de line-up: innovatieve buitenboordmotoren met Suzuki Keyless Start en vermogens uiteenlopend van 2,5 pk tot een indrukwekkende 350 pk voor de DF350A. Net zo divers zijn de boten waarachter ze hangen; van stijlvolle sloepen en rubberboten met een lichtgewicht aluminium bodem tot razendsnelle RIB’s. Klik hier voor introductiefilm. Maak kennis met de DF6A-buitenboordmotor, evenals met de DF200 met de kracht en de souplesse van een V6 maar met het gewicht van een viercilindermotor.

De Suzuki Proefvaardag is voor jong en oud, de ideale gelegenheid om kennis te maken met Suzuki’s boten en buitenboordmotoren. Deelname is helemaal gratis, dus meld je snel aan!

Meer over de Suzuki Proefvaardag vind je hier

Open dag recreatiegebied de Zandmeren

Zondag 26 mei 2019 in Kerkdriel

Open Dag de ZandmerenDe Zandmeren organiseren een open dag met diverse activiteiten. Tijdens de open dag zijn er over het gehele terrein in Kerkdriel diverse watersportactiviteiten te vinden, o.a.: demonstraties met diverse boten, suppen, braderie, rondvaart en sportactiviteiten.

Van Gent Watersport
Bij deze gastvrije thuishaven van Jos van Gent is er op de parkeerplaats een waterbassin met bootjes voor kinderen. Op het strandje van de zandmeren staat van Gent met verschillende sup activiteiten. Blijf je liever aan de kant, dan kun je slenteren over het nautisch bedrijvenplein of genieten van de botenshows op het water. De haven is ook open en is voor iedereen te bezoeken.

Meer informatie vind je hier

Kempers Watersport Open Dagen

28 en 29 mei in Aalsmeer

Kempers-WatersportJe bent van harte welkom bij de Open Dagen van Kempers Watersport. Kom een kijkje nemen bij deze full-service jachthaven op een unieke locatie in de natuur. Daar is watersport, plezier, en ontspanning op het water altijd dichtbij, letterlijk om de hoek. Met verkoop van boten, zowel nieuw als gebruikt, accessoires en watertoys, stalling, onderhoud en de verhuur van boten en bijvoorbeeld SUP uitrustingen vind je bij Kempers Watersport altijd zorgeloos je weg in de watersport.

Meer informatie: www.kemperswatersport.nl

Nationale Sleepbootdagen Vianen

30 mei t/m 01 juni in Vianen

nationale-sleepbootdagenEenmaal per twee jaar is Vianen vanaf Hemelvaartsdag tot en met de daaropvolgende zaterdag de tijdelijke thuishaven van bijna 200 motorsleepboten.

Tussen de 80.000 en 100.000 bezoekers uit de wijde omgeving trekken naar de historische Vrijstad aan de Lek.
www.nationalesleepbootdagen.nl

Pontoon Testday

30 mei 2019

Tijdens de Pontoon Testday op 30 mei, georganiseerd door Watersport Paradise, liggen de pontoonboten klaar op rivier de Maas voor een proefvaart. De bijzondere boten zijn niet alleen luxe en comfortabel, maar ook verrassend snel en wendbaar. Ze zijn geschikt voor grotere gezelschappen en staan dan ook bekend als party- en familieboten. Daarnaast zijn deze pontoonboten ook ideaal voor waterski-activiteiten.

Meer informatie: www.watersportparadise.com
Adres: Op den Berg 1 – 5823 CB MAASHEES voor Restaurant de watervogel.

Elfsteden Roeimarathon

31 mei t/m 1 juni in Leeuwarden

Elfsteden RoeimarathonJaarlijks organiseert LRV Wetterwille na Hemelvaartsdag de elfstedenroeimarathon. Elk jaar maken zo’n honderd binnen- en buitenlandse estafetteteams en integraalroeiers hun opwachting om de 210 kilometer binnen 24 uur af te leggen. De start is op vrijdagavond 20.00 uur in de Leeuwarder Prinsentuin. De winnende ploeg finisht op zaterdag, rond 13.00 uur aan de Leeuwarder Froskepôlle.
www.elfstedenroeimarathon.nl

Open rond- en Platbodemdagen

Zaterdag 25 en zondag 26 mei

De traditie wordt voortgezet; de Open Rond –en Platbodendagen worden dit jaar al weer voor de 9e keer op rij gehouden(!) bij Heech by de Mar. Deze feestelijke dagen met ieder jaar een uitgebreider en meer divers aanbod, vinden plaats op zaterdag 25 en zondag 26 mei.

Voor bootliefhebbers in het algemeen en rond- en platbodemliefhebbers in het bijzonder is dit event een mooie gelegenheid om alle ronde -en platbodemjachten te komen bekijken. U kunt op deze dagen in contact komen met eigenaren en zich laten informeren over de voordelen van rond- en platbodemvaren. Wie eventueel liever eerst wil huren, kan hierover uitgebreide informatie ontvangen.

Meer informatie; https://www.heechbydemar.nl
Adres: De Draei 37 – 8621 CZ – Heeg