LE SIXTO GREEN

In 2018, gaat Nicols helemaal voor elektrische energie! Een revolutie op het gebied van het huren van rivierboten: Nicols ontwerpt zijn eerste bewoonbare elektrische boot. U bent gek op riviertoerisme, omdat u dan te midden van de natuur kunt genieten. U wilt graag een verantwoorde en milieubewuste vakantie, zonder lawaai en zonder vervuiling, waarbij het net lijkt of u zich in een tijdloze bubbel bevindt…

OCTO FLY C

De Nicols Octo Fly C uit de Estivale-serie is, met zijn 15 meter aan lengte, de grootste boot (of het ‘vlaggenschip’) van de scheepswerf van Nicols. Dankzij de boegschroef is het zeer eenvoudig de OCTO Fly C te besturen… De boot beschikt over een overdekt achterterras met tuinmeubels en een toegang tot het bovendek met: eetruimte + buitenkeuken (gootsteen, plancha grill) in de schaduw van de bimini top, een tweede stuurwiel op het dek en twee buitenmatrassen voor het luieren in de buitenlucht…      

Profiteer van de speciale aanbiedingen tijdens deze dag:

  • Bezoek de Nicols boten aan de wal, mogelijkheid om een kleine rondvaart te maken. (let op plaatsen beperkt beschikbaar*)
  • Tot 20% korting op uw boeking voor deze zomer ter plekken.
  • Wordt eigenaar van een Nicols Rivierjacht: informatie ter plaatste over de aankoop nieuw of gebruikt. Vraag naar Vincent Foyer en Guido Camp.
  • Win een vakantie: 1 weekend 2 dagen aan boord van een PRIMO in oktober 2018!
  • Animaties: mini golf, waterfietsen…
  • Restaurants: aan de haven kunt bij „café les planches“ een tafel reserveren.

Nicols nodigt u met alle plezier uit om de nieuwste Nicols boten te komen bezichtigen:

Uitnodiging voor de open dag in SAVERNE in Elzas
Vrijdag 1 Juni 2018: 16 uur – 19 uur en Zaterdag 2 juni 2018: 10h uur – 19 uur

De basis van Nicols in Saverne: 11 Rue de l’Orangerie, 67700 Saverne.

We vragen u vriendelijk uw komst te bevestigen op het e-mail adres: nicols@nicols.com of telefonisch: 00 33 2.41.56.46.56. We hopen u te mogen ontvangen in Saverne op 1 en 2 juni 2018!

Meer informatie: http://www.nicols.com/actualites/portes-ouvertes-saverne-2018