haswing

Haswing elektrische buitenmotoren zijn ongekend licht en compact. Ze bieden jarenlang fluisterstil vaarplezier. Met een breed modellengamma en vele accessoires is een Haswing volledig aan je wensen aan te passen. Laat je verrassen door het gebruiksgemak en de duurzaamheid van deze nieuwe manier van varen. Nog nieuwer is dat met de nagelnieuwe Protruar 3.0 12v

Haswing elektrische buitenboordmotoren onderscheiden zich met een hoog uitrustingsniveau en een zeer toegankelijke prijsstelling. Met een modellengamma voor zowel spiegel- als boegmontage, kan het merk vele facetten van de watersport en vissport voorzien van duurzaam en milieuvriendelijk vaarplezier. Naast elektrische buitenboordmotoren biedt Haswing een uitgebreid gamma originele accessoires en accu- en laadsystemen voor optimale vaareigenschappen.

haswing

Haswing Protruar 3.0 12v

De nieuwe Protruar 3.0 12v is voorzien van een borstelloze 12-voltmotor van 900 Watt. Daarmee is de nieuweling geschikt voor de voortstuwing van verschillende typen boten met een maximale lengte van ca. 7 meter.  De kantelbare telescopische stuurhendel van deze buitenboordmotor is voor een optimale controle voorzien van een traploos instelbare snelheidsregeling met veiligheidskoord en voor- en achteruit schakeling.

haswing

Compact en Compleet

De compacte motor kan eenvoudig in- en uit het water gekanteld worden. Daarnaast is de staarthoogte traploos instelbaar met een snelsluiting.  Hierdoor kan er ook op ondiep water gevaren worden. Wanneer de motor desondanks toch de bodem raakt, wordt de propeller automatisch stopgezet. Verder geeft een LED-indicator alle informatie over de actuele accuconditie weer.

De Protruar 3.0 12v een krachtig model met het grote voordeel dat 12 volt de motor en accu gemakkelijk te transporteren maakt. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke pakket prijs.

Meer weten? Vind een dealer in de buurt op: www.haswing-marine.nl