prins

Venegy Yachts, onderdeel van de Prins Oranje Groep, lanceert de nieuwe Venegy 37. Het maak proces was een samenwerking met Vripack Yacht Design uit Sneek en het Zweedse Petestep. De Venegy 37 combineert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rompvorm, duurzaamheid en prestaties.

De Venegy 37 kenmerkt zich door een uniek stuurhuis; dit beschikt over een 360 graden panoramazicht met veiligheidsglas. Boven de stuurstand bevindt zich een speciale dakconstructie waarin een schuifdaksysteem is geïntegreerd. Deze twee aspecten zorgen voor maximaal zicht en lichtinval.

Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf en beleving, is te vinden op de jacht. Van een royaal zonnedek, een buitenkeuken voorzien van grill en twee koelkasten tot een riant tweepersoons bed. En uiteraard een natte cel met elektrisch toilet en douche.

Het onderwaterschip met de gepatenteerde Petestep technologie zorgt voor een hogere topsnelheid en 12% minder brandstof verbruik. Daarbij levert de Venegy 37 indrukwekkende prestaties. De twee, 340 pk sterke Volvo Penta D6 dieselmotoren geven topprestaties op het water. Op topsnelheid van minimaal 38 knopen is het geluidsniveau opvallend laag. Voor het anker is een uniek elektrisch schuifsysteem ontwikkeld.

De Venegy 37 wordt semi-custom gebouwd, mocht je andere dingen willen op het gebied van design, handige gadgets en performance.


Bekijk de volledige specificaties hier.
Meer watersportnieuws? Lees hier verder.