Rand

Verwelkom je vrienden en familie aan boord van het ultieme eco hangout-platform van de Mana 23. De ruime indeling biedt bewegingsvrijheid en geweldige functionaliteit. Heerlijk om van het water te genieten: of je nu een duik in de oceaan wilt nemen of over de kanalen wilt varen.

Eenvoud

Mana 23 is zo ontworpen en gebouwd dat er minimaal onderhoud vereist is. De Scandinavische esthetiek is gecombineerd met gebruiksvriendelijke functionele oplossingen en duurzame materialen.

Deze onderhoudsarme boot is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Hij wordt aangedreven door elektrische buitenboordmotoren en zonnepanelen. Deze zijn netjes uit het zicht weggewerkt onder de achterste serre, voor meer handling en weinig onderhoud, wat de voorkeur heeft van eigenaren van buitenboordmotoren.

Buitengewone romp

Het buitengewone rompontwerp met verminderde hydrodynamische weerstand is ontworpen om moeiteloos de golven te doorboren en om met onmiddellijke respons te draaien. Dit is gecombineerd met de verborgen buitenboordmotoren die stuwkracht leveren in de richting waarnaar je stuurt. De kleine maar krachtige elektromotoren bieden een geweldige ervaring om met grote snelheid alsnog stil door het water te glijden.

De lay-out van Mana 23 bevat ruimtes die zijn ontworpen voor verschillende doeleinden. Alles kan hier aangepast worden aan jouw behoeften. Of je nu wilt zonnebaden op de dubbele serre achterin of wilt genieten van een romantisch diner bij zonsondergang rond de tafel.

Voor alle specificaties kun je hier verder kijken.

Al het aanbod van Rand bekijken? Klik dan hier.
Meer watersportnieuws lezen over nieuwe modellen, boottesten of vaargebieden? Lees hier verder.