saffier se27

Het succes van de nieuwe Saffier Se 27 Leisure is logisch. De boot combineert oogstrelende lijnen met duurzame techniek en uitstekende zeileigenschappen. Botentekoop maakte een boottest van de Saffier Se 27 Leisure en bekroonde deze met een even oogstrelende video, die je hieronder kunt bekijken.

De video

Dronken van plezier

Op de zonnige testdag bleef de wind beperkt tot 12 knopen, een dag voor champagnezeilen. Samen met 66 m2 ruime wind zeiloppervlak stuur je zittend op de kuiprand met de pink en lijkt zeilen gemakkelijker dan ooit. De snelheid ligt rond de 8 knopen bij amper 10 knopen wind.

Als de Code Zero wordt uitgerold, krijg je een Halleluja gevoel. Fluisterstil accelereer je richting de dubbele cijfers op het log en dat geeft het gevoel alsof je door een jet-aandrijving wordt ondersteund. Als je zo vaart heb je geen champagne nodig, dan word je vanzelf dronken van plezier. Meer lezen? Lees hier de volledige boottest.

Aanbod Saffier Yachts

Door het bekijken van de Saffier Se 27 interesse gekregen in Saffier Yachts? Bekijk hier het huidige aanbod Saffier Yachts op onze website. Of zoek in het aanbod zeilboten. Ook kun je natuurlijk nog meer watersportnieuws en andere boottesten bekijken.