Saffier SE 27

De eerste aanblik van de nieuwe Saffier SE 27 verraadt nogal wat. Het is een jacht met lijnen waar je warm voor loopt, die garant lijken te staan voor snelheid en aansprekende zeilprestaties. Solozeilen met volledige controle onder alle omstandigheden. Alle bedieningslijnen zijn direct onder handbereik. Met dubbele cijfers op het log kun je ervaren wat de lol van zeilen is.

Kijk je wat langer naar de Saffier SE 27, dan zie je ook dat dit een echte familieboot is. De boot heeft een flinke kuip zonder een wirwar aan lijnen of obstakels. Via een ruim zonnebed kom je makkelijk in en uit het water. Met een milieuvriendelijke elektrische Torqueedo aandrijving vaar je probleemloos in en uit de haven. Met een hoog oprichtend moment waarmee stabiliteit en comfortabel zeilen gegarandeerd is. Want veiligheid staat natuurlijk voorop wanneer je het water op gaat met je familie of vrienden.

De Saffier SE 27
De Saffier SE 27

Deze Saffier heeft een hoog oprichtend moment waarmee stabiliteit en comfort worden gegarandeerd, want veiligheid staat voorop als je met familie of vrienden het water op gaat.

Meer informatie: www.saffieryachts.com

Aanbod zeilboten

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte zeilboot? We hebben een groot aanbod zeilboten waar je uit kunt kiezen. Of bekijk hier nog meer watersportnieuws.