sanlorenzo-sx88 bij Lengers Yachts

San Lorenzo, Prestige en Sacs bij Lengers Yachts vormen de drie-eenheid waarmee dit Nederlandse bedrijf de top van de pleziervaartbranche in zowel binnen- als buitenland bediend. Oogstrelend design, functionaliteit en sportiviteit vormen de respectievelijke zwaartepunten van deze illustere merknamen met een overtreffende trap in luxe, comfort en bouwkwaliteit als overeenkomst.

Het marktsegment waar Lengers Yachts zich in beweegt, verover je niet van de één op andere dag. Gelukzoekers of eendagsvliegen zijn kansloos. De schaalgrootte van de aangeboden jachten vereisen de juiste skills en ervaring om potentiële cliënten te koppelen aan de investering die met het beste wat jachtbouw te bieden heeft, gemoeid is.

san-lorenzo bij Lengers Yachts

Lengers Yachts kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop van nieuwe en gebruikte jachten. Een veelheid aan juiste beslissingen liggen ten grondslag aan de solide positie die Lengers vandaag inneemt. De A-locatie waar de Muidense werf gevestigd is, alle faciliteiten voor onderhoud en service die hier aanwezig zijn en een crew van 25 specialisten maken dit plaatje niet alleen compleet, maar perfectioneren het.

San Lorenzo bij Lengers Yachts

Een revolutionair ontwerp van een werf met 60 jaar ervaring. De San Lorenzo SX 88 blinkt uit in custom design en een indeling die er nog niet was. De introductie van deze Italiaanse schone op de Cannes Boat Show leverde dan ook direct een eerste prijs op. Tussen het designgeweld wat deze show kenmerkt, sprong het ontwerp van de SX88 er duidelijk uit. San Lorenzo is dan ook niet zomaar een werf. Sinds 1958 zijn er ongeveer 600 jachten te water gelaten waarvan er geen enkele hetzelfde is. Iedere kleur, materiaalkeuze, techniek of indeling kan door de nieuwe eigenaar bepaald worden. De San Lorenzo SX88 is het topmodel van de pleziervaartdivisie. Daarnaast is de werf verantwoordelijk voor een lijn superyachts tot 64 meter. Een speelveld waar een individueel ontwerp, inrichting en afwerking op het hoogste niveau, een eerste vereiste is.

San Lorenzo introduceert op Boot Düsseldorf ook een nieuwe lijn open en gesloten designcruisers van 42 tot 68ft. Hiervoor is een stand alone productiefaciliteit ingericht, de jachten worden onder een eigen label op de markt gebracht. Welke naam dat is en hoe deze nieuwe lijn eruitziet ontdek je op de beurs.

Prestige bij lengers yachts

Prestige bij Lengers Yachts

Waar seriebouw toe kan leiden ontdek je in de functionele luxe die Prestige Yachts biedt. Met een tijdloos design en geoptimaliseerde ergonomie is alles gericht op een aangenaam verblijf aan boord. Op de Cannes Boat Show 2017 is de Prestige 680S dan ook beloond met een prestigieuze prijs voor de beste layout.

Prestige is ontstaan als premium label van Jeanneau en tegenwoordig een zelfstandig onderdeel van de Beneteau groep, de grootste botenbouwer ter wereld. Wanneer zoveel slagkracht iets moois wil creëren ontstaat een bijzondere lijn motorjachten. Deze collectie bestaat uit 15 modellen van 42 tot 75ft. De Coupé Line en Flybridge Line delen dezelfde romp, het verschil is een tweede stuurstand op een flybridge of een stuurhuis annex salon met een oversized schuifdak. De Prestige Yachts Division gaat in waterlijnlengte verder waar de Coupé en Flybridge Line ophouden. Live-aboards die alles bieden wat aan wensen bestaat. Nieuw in deze lijn zijn de 630S en de 680S met als bijzonderheid een combinatie van een groot schuifdak in de salon en een volledig uitgeruste flybridge.

sacs_rebel-47 bij Lengers Yachts

Sacs bij Lengers Yachts

Hoe het sportieve van een RIB kan samensmelten met een lijnenspel wat ieders aandacht trekt laat het Italiaanse Sacs zien. Huisontwerper Christian Grande heeft een uitgebreide collectie getekend die alle aspecten van het concept RIB naar een hoger plan tillen. Zo doet de Sport serie de naam eer aan met adembenemende snelheden terwijl de Rebel 47 het Spartaanse van dit boottype volledig achter zich laat.

De tussenliggende Strider serie verheft zich met een aantrekkelijke combinatie van performance, comfort en design. Een tiental lengtematen van 8 tot 20 meter biedt een werkelijke keuze aangezien de Striders geen kopie van een grotere of kleinere zus zijn. Sacs rigid inflatable yachts worden veelal ingezet als superyacht tender waar specifieke wensen en individualisme hoogtij vieren. Met de verschillende verschijningsvormen van Sacs en de keuzes in afwerking of indeling wordt daar in hoge mate aan tegemoet gekomen. Daarnaast is er een speciale afdeling, Sacs Bespoke Operations, die iedere Sacs tot in perfectie kan personaliseren, passend bij de styling van het moederschip.

Sacsmarine_Rebel 47 bij Lengers Yachts

Meer informatie

Voor meer informatie over San Lorenzo, Prestige en Sacs bij Lengers Yachts:
Lengers Yachts Benelux
Westzeedijk 2-3
1398 BB Muiden
T: +31 (0)294 256 156
info@lengersyachts.nl
www.lengersyachts.nl