Sloepenspecialist.nl

In slechts één jaar tijd uitgroeien tot de sloepenspecialist van de Alblasserwaard en omstreken. Vanuit een 1250m2 groot, spiksplinter nieuw pand sloepen en tenders uit voorraad kunnen leveren. En een eigen werkplaats waar ervaren technisch specialisten alle voorkomende werkzaamheden aan boten en motoren uitvoeren. De voortvarendheid waarmee Sloepenspecialist.nl een compleet pakket, inclusief winterstalling, aanbiedt is opvallend.

Sloepenspecialist.nl is een initiatief van Jerry Drinkwaard. Een achternaam die bij menig watersporter een belletje doet rinkelen. Terecht, want Drinkwaard Motoren is al meer dan 57 jaar de leverancier van alle technische onderdelen voor de pleziervaart. Het assortiment varieert van complete scheepsmotoren, generatoren, keerkoppelingen, boegschroeven tot alle motoronderdelen. Wanneer je in een dergelijk bedrijf opgroeit, ken je het klappen van de zweep.

Sloepenspecialist.nl

Drinkwaard en Sloepenspecialist zijn buren die als zelfstandige ondernemingen in goede harmonie van elkaars mogelijkheden en faciliteiten gebruik kunnen maken. Sloepenspecialist.nl biedt in een gezellig ingerichte showroom een aantal line-ups in sloepen, tenders en consoleboten aan.

Primeur sloepen

Tenders met allure. Modern gelijnde boten met een elegante, enigszins traditionele inslag waarin luxe en comfort de boventoon voeren. Primeur kan zich daarom prima meten met de grote namen in dit segment, behalve in prijs want die is zeer scherp. Een Primeur sloep is verder maatwerk. Je kunt variëren in kleurstelling, bekleding, uitrusting, maar ook in motorvermogen. Er zijn een zestal modellen die zich verdelen tussen een outboard in een bun of een inboard dieselmotor als aandrijving. De gehele range is in de showroom van Sloepenspecialist.nl te bewonderen.

Sloepenspecialist.nl

Sloepen en tenders van Corsiva

Sloepen en tenders die sinds 2004 in Nederland verkrijgbaar en ook doorontwikkeld zijn. De range begint met een drietal sloepen waarvan de 475 New Age als instapmodel geldt. Naast voordeligste ook de ruimste in zijn klasse. Een viertal snelvarende tenders maken de lijn compleet waarmee Corsiva een combinatie biedt van relaxed varen op een mooie zomerdag of sportief rond de gele boeien knallen. Het grootste model, de Corsiva 690 Tender, is geschikt voor een outboard tot 140pk.

Sloepen dealers

4Family sloepen

Een vriendelijk geprijsde sloepenlijn met drie modellen tot een lengte van ongeveer 5 meter. De combinatie prijs, vormgeving, slimme indeling, opbergruimte en vaareigenschappen maken de 4Family sloepen een overweging waard wanneer je een budgetvriendelijke sloep zoekt met de uitstraling van een klasse hoger. De boten worden aangedreven door een outboard aan de spiegel, met 30pk ook geschikt voor wakeboarden. Daarnaast levert Sloepenspecialist.nl ook geheel elektrische uitvoeringen.

Sloepenspecialist.nl

Prins consoleboten

SUV’s te water. Consoleboten zijn evergreens, vooral omdat ze zo multifunctioneel zijn. Prins consoleboten zijn dan ook ontworpen voor zowel gezinsplezier, visliefhebbers als sportieve fun op de snelvaarbaan. Deze consoleboten onderscheiden zich met een fraai lijnenspel, een efficiënte indeling en een uitgekiende gewichtsverdeling. Hierdoor ontstaat er lekker veel ruimte aan boord en zijn de boten met relatief weinig pk’s al tot aansprekende prestaties in staat. Er zijn negen uitvoeringen met of zonder cabine, in een kleurenschema naar keuze.

Sloepenspecialist.nl

Steelfish 670 Cabin

Een allround aluminium sloep met een overdaad aan leefruimte, een diepe zit en veel opbergruimte. De Steelfish 670 Cabin is daarnaast net zo onverwoestbaar als onderhoudsvrij. De meeste aluminium sloepen worden gebouwd uit 4mm zeewaterbestendig aluminium. De Steelfish 670 Cabin is echter gebouwd uit 5 mm dik aluminium. Een bewuste keus die garant staat voor een robuuste boot met een lange levensduur. Motorisering is middels een outboard in een bun. Met een 60PK is de relatief lichte boot tot een snelheid van 35km in staat. Waterskien achter een sloep, Steelfish maakt het mogelijk.

Sloepenspecialist.nl

Meerval sloepen

Een duurzaam Nederlands product voor liefhebbers van elektrisch varen. De Meerval sloepen zijn voor deze groene aandrijving ontworpen en gebouwd uit licht en sterk aluminium. Een vrij vlakke bodem zorgt voor lekker veel aanvangstabiliteit en maakt de boot zeer geschikt voor een vaak ondiep natuurgebied waar alleen elektrisch varen is toegestaan. Standaard worden de drie verschillende modellen uitgerust met een stuurbare POD motor of een ePropulsion outboard. Het eveneens standaard accupakket is goed voor 4 vaaruren, tegen meerprijs is dat naar gerief uit te breiden. Een uur of 10 is ook mogelijk.

Showroom Sloepenspecialist.nl

Sloepenspecialist.nl heeft naast deze sloepen en tenders nog veel meer in de showroom staan. Ook door inruil verkregen gebruikte boten. Een proefvaart vormt geen probleem. Er is een flinke kraan met de Beneden Merwede als testvaarwater. Ook wanneer je een nieuwe boot toch even eerst wil proberen, is daar in de meeste gevallen wel de mogelijkheid toe.

Voor meer informatie kijk je op www.sloepenspecialist.nl
Het huidige aanbod van Sloepenspecialist bekijk je hier