Sloepentour Friesland

Op zoek naar een goede tender of sloep? Met Sloepentour Friesland ontdek je de meest toonaangevende botenbouwers van Nederland. En dan is Boot Holland bij uitstek dé plek om met jouw oriëntatietocht te beginnen. Kom er sfeer proeven en genieten van puur Nederlands vakwerk.

Kies je voor staal, aluminium of polyester? En dan nog de stijl: romantisch en traditioneel of strak vormgegeven en hypermodern. Maak je tour compleet met spieken bij Antaris, Makma en Maril. Vergapen bij DaVinci Yachts. Bewonderen bij Jachtwerf de Jong en genieten in Grou bij B-Marine (voorheen Sloepenmarkt). Speciaal voor jou maken zij hun deuren open op 9 en 10 februari 2019.

Ultieme Friese belevingstour

In Woudsend staat de showroom van de merken Antaris, Makma en Maril. Een van de grootste sloepenbouwers met een heel breed scala aan prachtige sloepen en tenders. Heeg is een watersportdorp bij uitstek. Aan de rand van het dorp vind je een van de meest luxueuze weekenders die je ooit gezien hebt. DaVinci Yachts in Heeg maakt ‘meer dan een sloep’. Weekender is een betere omschrijving van deze koninklijke boten. Ga kijken! Voor het mooiste vakmanschap in hout moet je beslist naar Joure. Jachtwerf de Jong is uniek in de wereld. Aan de rand van Grou vind je B-Marine (voorheen Sloepenmarkt) als ze je ergens goed kunnen adviseren dan is het daar. Boot Holland in Leeuwarden kennen we allemaal, de fijne en gemoedelijke start van het watersportseizoen. Je wordt hartelijk begroet door Botentekoop en natuurlijk schuif je even aan bij de Friese stamtafel van Daemes & Heeren!

Sloepen op Botentekoop.nl

Plan je sloepentour

Sloepentour Friesland biedt jou de ultieme gelegenheid om je gedegen voor te bereiden op het nieuwe watersportseizoen. Maak er een belevingstour van! Boek een speciaal arrangement in een hotelletje, blijf heerlijk dineren in een lekker restaurant, lunch onderweg en slaap koninklijk in Friesland.

  • Bekijk de mooiste showroom in Woudsend
  • Bewonder ‘meer dan een sloep’ in Heeg
  • Laat je goed adviseren in Grou,
  • Voel het echte vakmanschap in Joure

Meer weten? Lees meer op de website van Deames & Heeren. Daar vind je ook leuke acties.