Super jacht

Een luxe superjacht van € 18.000.000,- , de Bellami, heeft een opvallende make-over gekregen om het verblijf op de London Fashion Week flink op te leuken. Het superjacht, dat plaats biedt aan 12 gasten en is uitgerust met een spa, zwembad en glazen waterval, is daarvoor volledig in goud gewikkeld.

Het blingbling schip is gehuld in goud vinyl wrap. Een populaire manier voor auto- en booteigenaren om het uiterlijk van hun bezit te verfraaien. Goedkoper dan verf, makkelijker aan te brengen en het biedt ook bescherming tegen krassen en de inwerking van zonlicht. Het wrappen van de Bellami duurde 13 dagen. Het schip is niet alleen groot, maar werd ook gewrapt terwijl het gewoon in het water lag. Volgens LuxWrap heeft de spiegelende romp op het superjacht de ” s werelds grootste chroomfolie’.

De Bellami is in 2008 in Turkije gebouwd en datzelfde jaar bij de eigenaar afgeleverd. Het interieur van de boot is ontworpen door Jean-Guy Verges. De boot heeft een kruissnelheid van 13,5 knopen en bereikt een topsnelheid van 16,0 knopen. 

Wil je nog meer superjachten bewonderen? Neem een kijkje op Botentekoop.nl en bewonder nog meer moois!

Bron: Lees meer over deze boot wrapping