Bolderlampen
SONY DSC

Een bolder en een lamp in één. En dan ook nog met een stijlvol design en laag energieverbruik. Deze bolderlampen zijn alleen te koop bij Steigerverlichting.nl. Een jonge onderneming die unieke verlichtingsproducten maakt en verkoopt voor aanlegsteigers en vlonderterrassen aan het water.

Woon je aan het water? Dan heb je waarschijnlijk ook een aanlegsteiger. Met een bolderlamp maak je die extra sfeervol en tegelijk zorg je ervoor dat er in de avonden ook voldoende licht is. Dat vergroot de zichtbaarheid en dus ook de veiligheid. Overdag heb je een design bolder om je boot eenvoudig aan af te meren. En in de avond heb je prachtige verlichting. Een echte upgrade dus voor je steiger.

Met een bolderlamp maak je je aanlegsteiger extra sfeervol.
Met een bolderlamp maak je je aanlegsteiger extra sfeervol.

Assortiment bolderlampen

Een aantal vaste modellen bolderlampen kun je direct in de webshop bestellen. Maar als je specifieke wensen hebt, kun je de bolderlampen ook naar voorkeur aan laten passen. Denk dan bijvoorbeeld aan een andere afwerking van het RVS.

De bolderlampen van Steigerverlichting.nl zijn van RVS 316. Dat maakt ze absoluut (zee)waterbestendig. Daarnaast zijn ze energiezuinig, omdat ze zijn voorzien van laagverbruik led-lampjes (0,7watt). De verlichting werkt op een veilig 12volt ‘click-on’ systeem en is warm-wit, wat een sfeervolle uitstraling geeft.

Steigerverlichting
Oude Ade 8

Over Steigerverlichting.nl

Steigerverlichting.nl(tag facebookpagina) biedt unieke verlichtingsproducten voor aanlegsteigers en vlonderterrassen aan het water. Naast de unieke bolderlampen hebben ze ook andere verlichting in het assortiment. Ook kun je er terecht voor steigeraccessoires zoals: zwemtrappen, bolders, stootranden en hout-reinigingsmiddelen en -oliën.

Meer weten? Kijk op hun website, op hun Facebook-pagina of maak een afspraak om een bezoek te brengen aan de showroom in Loosdrecht!

Groot aanbod

Nog op zoek naar een boot? Wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte boten in alle soorten en maten. Bekijk hier het huidige aanbod. Of bekijk nog meer watersportnieuws.