Sunbeam 46_1

Onder de naam Sunbeam Yachts Benelux zal Maarten Koopen het kwaliteitsmerk Sunbeam Yachts uit Oostenrijk vertegenwoordigen voor Nederland, België en Luxemburg. Delta Marina Kortgene is de locatie waar geïnteresseerden in een nieuwe Sunbeam hun hart op kunnen halen.

 Sunbeam 40.1
Sunbeam 40.1

De Werf

Sunbeam Yachts is een familie bedrijf. Meer dan 180 jaar geleden begonnen met houtverwerking en ongeveer 65 jaar geleden de eerste boot gebouwd in Mattsee bij het Oostenrijkse Salzburg. Sindsdien kenmerken de zeiljachten zich met een perfectionistisch afwerkingsniveau, goede zeileigenschappen en een hoge mate van veiligheid.
De werf heeft tegenwoordig een range van negen zeiljachten tussen de 22 en 46 ft. Een viertal als Blue Water cruiser en een vijftal in de Lake Line. De Sunbeam 46.1, een Blue Water cruiser, is onlangs op Boot Düsseldorf uitgeroepen tot European Boat of the year in de categorie Luxury cruisers.

Delta-Marina-Kortgene
Delta Marina Kortgene

Verkoop Sunbeam Yachts Benelux

Maarten Koopen zat als 4 jarige jongetje al aan het roer van een zeilboot. Ieder weekend met het gezin van zes personen en soms ook nog een hond, het water op. Dat was een plezierige tijd. Begonnen in een bescheiden 16m2 zeilboot om elke drie jaar een stapje groter te gaan. Een passie voor watersport is hier gelegd en zal bij Maarten nooit verdwijnen. Water ontspant en doet je alle zorgen van het door de weekse werk vergeten. Een beter medicijn is er volgens hem niet.
Ruim 50 jaar ervaring op tientallen zeiljachten in combinatie met een gezonde ondernemerszin geeft Maarten de basis om het schip van je dromen samen te stellen, passend bij ieders persoonlijke wensen. Sunbeam Yachts levert daarvoor de kwaliteit en service waar hij voor 100% achter kan staan.

Maarten-Koopen
Maarten Koopen

Maarten zal alle dagen aanwezig zijn op het Cannes Yachting Festival van 10 tot en met 15 september. Daar is de Sunbeam 40.1 en de Sunbeam 46.1 in volle glorie te bewonderen.

Voor meer informatie www.sunbeam-yachts.nl
Op zoek naar een ingevaren Sunbeam, kijk dan eens op BotenteKoop.nl