Sundeck 430 Open

De Sundeck 430 Open van Sundeck Yachts is het instapmodel van de nieuwe lijn sportcruisers die onlangs door de werf is geïntroduceerd. Sundeck heeft hiermee een zevental modellen in het programma waarvan de grootste 38m lang is. Met de komst van een 13m exemplaar denkt de werf een geheel nieuwe doelgroep aan te spreken.

De Sundeck is gebouwd met een solide en zeewaardige vacuüm geinjecteerde CE “A” klasse romp. Dit combineert een sportvisboot met het comfort van een luxe jacht. De enorme kuip kan worden aangepast aan de wensen van de eigenaar. Zo kun je plaats bieden aan veel gasten of om te worden uitgerust voor vissen op blauw water. Er is extra comfort voor overnachters dankzij drie hutten op het benedendek en de dubbele badkamers.

De Sundeck 430 Open is verkrijgbaar met een tweetal Cummins of Mercury diesels van 550pk ieder met sterndrives of schroefassen. Goed voor een topsnelheid van zo’n 38 knopen.

Meer informatie: www.sundeck.yachts

Aanbod Sundeck

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte Sundeck? Bekijk eens het aanbod Sundeck op Botentekoop.nl. Of lees hier het laatste watersportnieuws.