Superjacht MI7


In de wereld van superjachten is niets te gek, zou je denken. Maar wat we nu hebben ontdekt gaat ook onze pet te boven! Er bestaan namelijk jachten en superjachten maar voor de MI7 zou het woord ‘superjacht’ nog te min zijn. Voor nu houden we het op de MI7.

Neus van de superjacht MI7
De neus van de MI7

Maak kennis met de MI7, een super-de-luxe maar vooral over de top superjacht. De MI7 heeft een lengte van 120 meter en daar hebben ze natuurlijk optimaal gebruik van gemaakt. Je kan het vergelijken met een drijvend 5 sterren hotel. Het gevaarte telt namelijk 30 kamers waarvan maar liefst 8 VIP-ruimtes. Het spa-dek, de fitness ruimte en het zwembad op zeeniveau mogen natuurlijk niet ontbreken op deze jacht. Daarnaast heb je nog de zogenoemde ‘owner’s space’. De grote wenteltrap in het midden leidt dan ook naar de owner’s space tot aan het panorama dek.

Wenteltrap superjacht MI7
De wenteltrap in het midden van de MI7
VIP-ruimte superjacht MI7
Één van de VIP-ruimtes in de MI7

Je zou bijna denken dat er geen enkel minpuntje te vinden is aan dit luxe gevaarte. Helaas moet ik je toch teleurstellen want er is wel degelijk een minpuntje aan dit superjacht. Desondanks de foto’s allemaal ontzettend echt lijken gaat het toch echt om een concept. De MI7 is dus nog niet in de echte wereld te bewonderen maar gelukkig hebben we voor nu de foto’s!

Zwembad van de MI7
Luxe zwembed op het dek van de MI7
Panorama dek van de MI7
Panorama dek van de MI7

Wie weet dat we ook deze unieke superjacht mogen aanschouwen in de realiteit. Dan zullen wij absoluut vooraan in de rij staan om dit vaartuig te bewonderen.

Meer lezen over unieke vaartuigen? Kijk dan op onze website!