Hiswa

Met een overvloed aan meren, kanalen, vaarten en plassen is Nederland een eldorado om een bestemming te kiezen waar je nog niet bent geweest. De mogelijkheden zijn eindeloos en met motorkruisers ligt dit allemaal binnen handbereik. Relaxed onthaasten en genieten van een voorbij glijdend landschap. De Hollandse school in jachtbouw speelt hier vanaf de opkomst van de watersport voortvarend op in. Goed varende en solide gebouwde jachten uit staal, voorzien van dezelfde luxe als je thuis gewend bent. Hét recept voor een geslaagde vaarvakantie. Wil je dit ook? Bezoek dan de HISWA te Water om de laatste ontwikkelingen en modellen te ontdekken. De gedroomde boot zit er ongetwijfeld tussen. Misschien wel tussen deze vijf.

Aquanaut-Privilege-460-PH

1 Aquanaut Privilege 460 PH

Uniek aan dit schip zijn de afgeronde hoeken. Nergens zijn er in de markante opbouw scherpe kantjes te vinden. Het salon dak met dubbel gekromde lijnen en de windschermfundatie, trappen, opstaptreden en zwemplatform zijn daarom technische hoogstandjes. De Privilege is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, met een achterkajuit of een open kuip. Bij dit laatste model zitten kuip, salon en kombuis op één niveau. Elke Privilege heeft een riant interieur met Hollandse stahoogte, ook in de eigenaarshut. Andere kenmerken zijn veel zicht en licht, en een belijning die nergens stil lijkt te staan. De romp is midscheeps laag, wat zich uit in een makkelijke op- en afstap.

Aquanaut-Privilege-460-PH

2 Boarncruiser 1440 Elegance

Een center sleeper onder de 15 meter is uniek. Hiermee bevindt zich in het hart van de Boarncruiser 1440 Elegance, op het lagere dekniveau de eigenaarscabine. Het grote voordeel hiervan is dat deze accommodatie zich op het breedste punt van de boot bevindt. Dit betekent: een ruim Frans bed, grote kledingkasten en een zithoek aan zowel bakboord-  als stuurboordzijde, zeer grote badkamer met douche, twee wastafels aan bakboord en een separaat toilet aan stuurboordzijde. Deze ruimte is volledig gescheiden van de rest van het jacht wat een optimale privacy garandeert. De gastenhut is in de boeg geplaatst, met een comfortabel bed, een eigen douche, toiletruimte en veel opbergruimte. De 3e hut kan worden gebruikt als kantoor, maar is ook voorzien van een eenpersoonsbed.

Crown-Keyzer-45-Cabriolet

3 Crown Keyzer 45 Cabriolet

Net als bij de Crown Keyzer 36 ligt de nadruk bij de 45 op de open stuurstand en de open kuip. Het is daarmee een echte cabriolet cruiser waarmee volop van het buitenleven kan worden genoten. De kuip bevindt zich daarom dicht bij het water. Via twee treden sta je op het zwemplateau die vrijwel op gelijke hoogte met de waterlijn ligt. Het platform beschikt over een “swim and fishing couch”. Onderdeks biedt de 45 plaats aan 4-6 opvarenden die beschikken over twee dubbele kooien waarvan er één een royale master bedroom mag heten. Naast fantastische dagtochten met de hele familie is de 45 ook geschikt voor lange tochten op het Europese binnenwater. De Crown Keyzer 45 Steep Bow Cabriolet heeft een zeer fraaie, slanke, waterverplaatsende romp die snelheden kan bereiken van ruim 10 knopen. De styling is naar keuze van klassiek tot modern, maar altijd “high end”.

Steeler-57-S

4 Steeler 57 S

Deze  Long Range Trawler van Steeler bouwt voort op de eerdere successen met de Steeler Explorer-lijn, aangevuld met de voordelen van een S-design romp. De boot biedt een riante hoeveelheid m2 woonruimte op één niveau in combinatie met een verhoogd stuurhuis voor meer veiligheid en uitzicht op zee. Profiteer van het nieuwste op het gebied van scheepsbouw en de beste in staalconstructie en geniet van het leven aan boord op de 57S Long Range Trawler.

Super-Lauwersmeer-Discovery-47-OC

5 Super Lauwersmeer Discovery 47 OC

Meer, luxer en groter. Met de Discovery 47 OC presenteert Super Lauwersmeer de derde telg binnen de Discovery OC-lijn. En het is met recht hét pareltje onder de zusterschepen. Hoewel de Discovery 47 OC met 14,2 meter slechts een voet groter is dan de 46 OC, is het ruimtelijke gevoel heel anders. Met dank aan een verhoging van romp en opbouw en door de ultieme binnen- en buitenbeleving van deze varende vijfsterren suite. Het moderne interieur onderstreept het loungekarakter van de boot. Naar wens van de eigenaar kan het interieur voorzien worden van zaken als Zebrano-houten kasten, Alcantara-plafondpanelen, slangenleder-wanden en buffelleren banken. Een wasmachine, droger, oven, koelkast, diepvries, vaatwasser en zelfs een Quooker maken van elke reis een comfortabel vaaravontuur.