HISWA te Water

Wonen aan het water wint aan populariteit. Meestal in een landelijke omgeving met mooie vergezichten en een boot voor de deur voor een ultiem gevoel van vrijheid. Je kunt tenslotte op ieder moment van wal steken zonder eerst een autorit naar een jachthaven te maken. De sloepen die hiervoor gemaakt zijn, vind je op de komende HISWA te Water 2019. De Batavia haven van Lelystad vormt het decor.

Isloep-585

1 Isloep 585

Een dagje met acht gasten op pad of even lekker weg met zijn tweeën. De Isloep 585 is daar de ideale sloep voor. De prettige vaareigenschappen brengen je overal heen en door de bescheiden lengte vindt je moeiteloos de mooiste afmeerplekjes of aanlegsteigers. De iSloep 585 is standaard zeer compleet, de enige zorg is de kleurkeuze. Met een polyester romp en het rvs-en teakpakket aan de binnenzijde is de sloep ook nog eens zo goed als onderhoudsvrij. een eigentijdse sloep die niet alleen betaalbaar en betrouwbaar is, maar ook nog eens zeer comfortabel.

Maril-6-NXT

2 Maril 6 NXT

Nieuw in de Maril 6NXT is de functionele deur in de spiegel van de sloep die toegang biedt tot het geïntegreerde zwemplateau, standaard afgewerkt met kunst teak en het 6NXT logo. De breedte van de sloep, gecombineerd met het vlakke onderwaterschip, zorgen voor lekker veel stabiliteit en dito vaarcomfort. Hoge rugleuningen voor een diepe zit, riante koeling en een functioneel toilet geven de nieuwe Maril uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Standaard is de sloep uitgerust met diesel. De sloep is ook verkrijgbaar met een elektro motor. De Maril sloep is daarnaast geschikt om snel te varen. Motorisering is mogelijk tot 80 pk. Voor de motoren is keuze uit Yanmar, Vetus of Nanni.

Seafury-700-Comfort

3 Seafury 700 Comfort

De perfecte sloep om een dagje te genieten van grachten of meren. Custom build, je hebt de keuze uit diverse kleuren, styling van de kussens of allerlei comfortverhogende opties en accessoires. Maar standaard is de Seafury al zeer compleet. Op een Loa van 7,30 m raak je zomaar 12 personen kwijt die de beschikking hebben over een riante hoeveelheid opbergruimte, een toilet, koelbox, flexiteak afwerking en heel veel RVS naast een traditionele kabelaring rondom. De aandrijving wordt verzorgt door een 16 PK Vetus diesel.

Waterdream-S-740

4 Waterdream S-740

Een traditionele reddingsloep is ontworpen om te blijven drijven met zoveel mogelijk drenkelingen aan boord. De Waterdream sloepen zijn ontworpen om te varen met zoveel mogelijk opvarenden in goeden doen. Een ideale boot om relaxed mee rond te slenteren. Maar kruis op de optielijst ´130 pk Yamaha´ aan en de gemiddelde RIB blijft vertwijfeld achter. En dat is natuurlijk wel zo leuk. De Waterdream S-720 is verder een super wendbare, stabiele en snelle sloep. De hoge boarding maakt de boot kindvriendelijk. In de ruime kuip kan een wc geplaatst worden. Alle kussens passen in de kuip, waardoor alles wat je aan boord nodig hebt ook aan boord kan blijven. Deze robuuste en onderhoudsvrije aluminium outboardsloep heeft als opvallend kenmerk de mooi geklonken nagels rondom, Deze handgemaakte sloep is vervaardigd van 5 mm dik aluminium.

Sloepen op Botentekoop.nl
Waterspoor-630

5 Waterspoor 630

De Waterspoor 630 combineert de elegantie van een klassieke sloep met de nieuwste bouwtechniek en eigentijds design. Het Waterspoor bootgamma start met de Waterspoor 630. De uit polyester vervaardigde sloep is compact van buiten maar ruim van binnen. De degelijke bouw en afwerking zorgen voor een opmerkelijke kwaliteit. Naast een fraai uiterlijk bezitten de sloepen ook uitstekende vaareigenschappen. Met een lengte over alles van 6.30 meter vindt je voor de Waterspoor 630 overal wel een afmeerplekje, terwijl de boot toch groot genoeg is om 5 of meer gasten aan boord uit te nodigen. Aangedreven door een diesel van 10 tot maximaal 38PK.