HISWA te Water 2019

Met een snelvarende boot kom je nog eens ergens. Speed geeft een kick, het wordt nooit saai. Binnen no time bereik je een illustere ankerplaats en thuiskomen duurt ook niet lang. Wakeboarden, waterskiën of spelevaren met iets opblaasbaars aan het skioog maakt de waterpret compleet. Ook leuk is de overdaad aan pk’s aan de spiegel of in de machinekamer, vaak een benzine motor. Natuurlijk geeft dat een brandstofrekening maar laat je niet afschrikken door het aantal liters per uur wanneer je vol gas vaart. Het aantal uren volgas in een heel vaarseizoen valt gemiddeld reuze mee. Wat rest is een adrenaline verhogende vaartocht waarmee je het beste uit een dag mooi weer haalt. Interesse? Ook voor liefhebbers van snelheid biedt de komende HISWA te Water 2019 een uniek overzicht van alles wat hard kan. 5 toppers die je gezien moet hebben.

Nord-Star-25-T-top

1 Nord Star 25 T-top

De Sport 25 is een volledig nieuw model van Linex-Boat. De boot heeft een gestroomlijnd ontwerp voor soepel en snel varen over de golven. Het heeft dezelfde zeewaardige romp en ‘walk-around deck’ geërfd waar Nord Star boten om bekend staan. Je kunt kiezen tussen een sportief open model of een regenvriendelijk T-topmodel.

Pardo-38

2 Pardo 38

Het nieuwste model van Pardo Yachts.  De 38 bouwt verder op de geavanceerde technologie, design, elegantie, kwaliteit en innovatie gebaseerd op jarenlange ervaring, die we gewend zijn van Pardo Yachts. De boot is ontworpen voor een grotere wendbaarheid en sportieve handling, ideaal voor een avontuurlijke eigenaar. Flexibele motorisering, efficiënte aandrijving en eenvoudig onderhoud, dankzij een buitenboordmotor of sterndrives met joystick bediening. Comfort blijft echter altijd een hoge prioriteit voor de Pardo-ontwikkelaars, gericht op het genoegen van zowel de eigenaar als de gasten aan boord. Luxe, comfort en Italiaanse klasse reflecteren in het interieur, exterieur en het wonderschone design.

Princess-R35

3 Princess R35

Vorig jaar overtrof Princess alle verwachtingen met een revolutionaire sportboot: de R35. In dit high- performance jacht vloeien technologie, design en engineering in elkaar over. Samen met het Britse technologiebedrijf Ben Ainslie Racing en het Italiaanse designhuis Pininfarina ontwierp Princess een boot die revolutionair mag worden genoemd. Schitterend ontwerp, duizelingwekkende snelheden en toch comfortabel. Bovendien beschikt de volledig van carbon gebouwde R35 over het Princess Active Foil System. Hiermee is de weerstand met wel 30% verminderd en ligt de R35 nóg stabieler in het water. Het maakt varen met de boot tot een genoegen, ook al knal je met een snelheid van zo’n 50 knopen over het water.

Rapsody-R-32

4 Rapsody R 32

De splinternieuwe Rapsody R32 is een elegant en ruim schip, gebouwd voor snelheid in stijl. De Rapsody 32 heeft een gestroomlijnde romp, een open cockpit en een flinke turbo diesel onder het hand gelegde teak dek. De Rapsody R32 wordt gekarakteriseerd door het gebruik van topkwaliteit materialen en veel stijlelementen in roestvrij staal, chroom, mahonie en teak. De beste historische en moderne eigenschappen in hedendaagse jachtbouw zijn samengesmeed in een sterk staaltje kwaliteit en zeewaardigheid van Hollandse bodem.

Sea-Ray-SDX-270

5 Sea Ray SDX 270

Robuuste sportieve bowrider met een lengte van 8.30 en een trailerbare breedte. De romp van de Sea Ray SDX 270 is te verkrijgen in diverse kleuren, hetzelfde geldt voor het interieur. De Sea Ray SDX 270 is standaard voorzien van een krachtige MerCruiser 6.2L MPI DTS 300 pk inboard en ook beschikbaar in een 350 pk versie voor extra kracht en snelheid. Voor de SDX 270 zijn er heel veel opties beschikbaar, zoals het uitklapbaar zwemplatform om de boot naar eigen wens te vervolmaken.

4-8 september 2019 – HISWA TE WATER – Batavia Haven Lelystad