HISWA te Water

Oorspronkelijk zijn tenders bedoeld om mensen en goederen van en naar geankerde vrachtschepen te brengen. Sloepenminnend Nederland heeft daar echter een eigen draai aan gegeven. Tenders alhier zijn boten met de luxe en chique uitstraling van een sloep gecombineerd met de sensatie van een sportboot. Door een sloepachtige van een breed achterschip te voorzien en een fikse hoeveelheid PK’s toe te passen kun je in een tender ook hard varen, iets wat in een volbloed sloep minder soepel gaat. De HISWA te Water 2019 laat dit jaar een veelheid zien aan deze snelle dames. Een selectie van een vijftal turbosloepen.

Admirals-Tender-X28

1 Admirals Tender X28

Cruise & lounge. De AdmiralsTender X28 is het nieuwe model in de range van deze Amsterdamse werf. Het is de crossover versie, een perfecte mix van de C28 en S28. Ideaal om te cruisen en te loungen. Met een rondzit voorin, king size zonnedek achter en multifunctionele motorkap is dit de ultieme ‘day cruiser’. Voorzien van gemakken als een toilet en tweepersoonsbed. De schitterende lijnen van de AdmiralsTender en het snelle onderwaterschip vind je terug in al onze modellen. Bij elke AdmiralsTender staat ultiem gebruiksgemak en vaargenot voorop, zowel langzaam als snel varend.

Damsko-1000

2 Damsko 1000

Hollands vakmanschap en Australische genen vormen het fundament van de aluminium Damsko

De twee grondleggers van Lekker Boats, de werf waar de Damsko gebouwd wordt, combineerden hun wereldkennis van de Amsterdamse en Australische botenindustrie. Het design bestaat uit het beste van die twee werelden. Het comfort en sociale aspect van de Hollandse “sloep” smelt samen met de kracht en de snelheid van een speedboot uit Sydney. Ontworpen en gebouwd in Nederland, maar gemaakt voor de Australische kust. Het is een boot die boven water een traditionele sloep is met een onderwaterschip van een snelle sportboot.

Intender-820

3 Intender 820

De Intender 820 heeft een geheel open spiegel die ‘in ruste’ met een waterdichte schot afsluitbaar is. Het grote zwemplateau is daarmee altijd eenvoudig bereikbaar. Rond de stuurstand vind je twee consoles met daarin de koelkast, fonteintje met stromend water en bergruimte. De Intender 820 is behoorlijk ruim en biedt maximaal comfort. De open spiegel creëert een breed ligbed voor drie personen als een terras aan het water met een heel groot sociaal karakter. Ervaring heeft geleerd dat kinderen nergens anders meer willen “loungen”. In de boeg is een verrassend grote afsluitbare toiletruimte geplaatst. In combinatie met de pantry en een zonnebed biedt dit vlaggenschip van de Interboat-tenders zelfs een comfortabele overnachting aan boord.

Tenders op Botentekoop
Maxima-600

4 Maxima 600

Een tender-sloep die zowel het nostalgische in zich heeft, als het moderne. Een gladde romp met een kabelaring rondom en een geïntegreerd zwemplateau. Ideaal om, hoe raad je het, te zwemmen, maar het biedt ook bescherming tegen de propeller van de motor. Doordat de motor in de bun gemonteerd is, zorgt dit voor een behoorlijke geluidsreductie. Stil genieten dus met deze tender.

Het onderwaterschip is geschikt voor snelvaren en met maximaal 50 pk vermogen, is je vaargebied een stuk groter. Maar ook langzaam varen doet deze tender voortreffelijk.  Stabiel, koersvast en een goed zicht zorgen voor comfortabel varen.

TendR-27

5 TendR 27

Het strakke en functionele ontwerp van de TendR 27 is doordacht. Geschikt voor ontspannen dagtochten maar ook voor een meerdaagse trip. Het speciaal ontworpen onderwaterschip is snelvarend en kan met zwaardere motoren, tot 160 PK, worden uitgerust. De TendR 27 is voorzien van een cabine in de boeg van de boot met ruimte voor een chemisch toilet. Onder het 2-persoons bed is opbergruimte voor persoonlijke spullen. In de kuip is een ruime rondzit met comfortabele kussens die getransformeerd kan worden tot een zonnedek. Midscheeps is een functionele keuken met een wasbak en koelkast. Het zonnedek achterop biedt plaats aan 2 personen, aan beide zijden is er een vrije doorloop naar het zwemplateau.

Aanbod tenders

Op zoek naar een tender? Bekijk hier het huidige aanbod tenders