Zeilwereld Botentekoop

Zeilwereld Mediaproducties (eigenaar van Zeilwereld.nl) en Arimpex, eigenaar van meerdere (online) watersport platformen zoals o.a. Botentekoop.nl en Botenbank.nl gaan samenwerken in de gezamenlijke exploitatie van een nieuw product.

In een nieuwe rubriek, onder de naam ‘Tweedehands Uitgelicht’ bieden beide partijen op hun eigen media-kanalen content aan voor de watersport branche (zeiljachtmakelaars en/of particulieren). Op deze manier wordt een tweedehands zeiljacht op een natuurlijke wijze onder de aandacht gebracht bij potentiële kopers.

Het verhaal van een jacht

Dit human interest artikel prijst op een andere manier een tweedehands jacht aan dan standaard uitingen zoals lengte, breedte, diepgang, etc. Het vertelt het verhaal van de eigenaar achter de boot. Er wordt onder meer ingegaan op de mooiste reis en waarom de eigenaar destijds juist voor dit schip koos. Dit wordt aangevuld met mooie beelden, zowel standaard foto’s als plaatjes uit het privé archief van de eigenaar. Zo vertellen die foto’s het verhaal achter het jacht nog beter en zie je het voor anker in een mooie baai of met de hele familie borrelend in de kuip.

Verschillende pakketten

Binnen de samenwerking bieden Arimpex en Zeilwereld Mediaproducties, verschillende mogelijkheden aan. Op basis van de wensen en behoeften van de klant wordt er bekeken welke methodiek of welk pakket het beste past.

Mike Samsom, salesmanager bij Botentekoop.nl, is zeer verheugd over de samenwerking: “We zetten hiermee de volgende stap in de koers die we vorig jaar zijn ingeslagen; meer relevante content en meer beleving voor onze lezers, zowel in het Botentekoop magazine als online. Met Zeilwereld halen we op zeilgebied veel kennis en expertise in huis”.

Herco Tibboel, een van de initiatiefnemers van Zeilwereld, vult aan: “Zeilwereld heeft als doel de lezer te boeien met interessante human interest verhalen, waarmee we op een andere manier de markt willen benaderen. Met deze rubriek en hieraan gekoppeld de kennis van Arimpex, denken we het beste te kunnen bieden aan zowel de lezer als de zakelijke markt. Een unieke combinatie met een zeer groot bereik in de zeil-watersport branche.”

Voor alle informatie, kun je onze factsheet downloaden:

Heb jij een jacht dat je met jouw verhaal erbij wil verkopen? Neem contact met ons op!
Nog op zoek naar een eigen boot? Bekijk ons gehele aanbod.