voorjaarsacties

Lente! Het mooie weer nodigt uit om weer lekker het water op te gaan. Ook erg leuk om in deze weken met elkaar op pad te gaan. Je samen oriënteren op de botenmarkt bijvoorbeeld. Komt goed uit, want bij  meerdere dealers zijn er in april speciale voorjaarsacties en paasshows. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Paasdagen 2019 bij Pedro-Boat

19, 20 en 22 april in Zuidbroek

Pedro Boat PaasshowDe Paasdagen 2019 bij Pedro-Boat staan in het teken van al jouw nautische wensen. Kom langs op 19, 20 en 22 april van 9.00 tot 17.00 aan de W.A. Scholtenweg 94 in Zuidbroek. Op het 40.000m² grote terrein, vlakbij de Duitse grens, kun je onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de werf en de jachten die er te koop staan.

Ben je op zoek naar een schip, nieuw of occasion, of heb je een vraag over transport? Wil je een refit voor je boot, of moeten er nog voorjaars- of onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd? Wees welkom! Ook als je een nieuwe Pedro wilt laten bouwen, is dit een mooie gelegenheid om ideeën op te doen en een wensenlijstje te maken.

Acties

Bij aankoop van een occasion tijdens deze dagen ontvang je een uitgebreid afleverpakket, met onder andere een complete technische inspectie, uitvoerig motoronderhoud met nieuwe olie, filters en impeller. Of profiteer van een leuke aanbieding van Raymarine. Ook kun je deze dagen het geheel nieuw ontworpen luchtrooster, geschikt voor de meeste Pedro modellen, aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. Tijdens je bezoek aan de Paasshow zijn deze luchtroosters te verkrijgen voor €100,- per stuk (zonder inbouw). Luchtrooster inclusief inbouw €125,- per rooster.

Meer informatie op Pedro-Boat.nl

Motorboot Sneek

12, 13 en 14 april in Sneek

Motorboot SneekMotorboot Sneek is een unieke botenshow in Sneek. Het event vindt plaats bij zes watersportbedrijven. Hier presenteren negentien werven en jachtmakelaars 400 nieuwe en (jong) gebruikte jachten. Bij deze 10e voorjaarseditie van Motorboot Sneek liggen alle deelnemende bedrijven dus dicht bij elkaar en zijn dus makkelijk te bereiken.

Maak in één keer kennis met alle verschillende jachten en krijg direct een ‘kijkje achter de schermen’. Op elke locatie word je onder het genot van een hapje en drankje ook geïnformeerd over de laatste trends en noviteiten.

Meer informatie op MotorbootSneek.nl

Sloepen & Tender-show bij Krijgsman Watersport

22 april in Zaanstad

Krijgsman voorjaarsactiesOp Tweede Paasdag organiseert Krijgsman Watersport een Sloepen & Tender-show in Zaanstad (op slechts 10 autominuten van A’dam). Van 11:00 tot 17:00 kun je daar onder het genot van een hapje en een drankje alle modellen vrijblijvend bekijken.

Kom langs in de nieuwe showroom en bekijk de buiten-ligplaatsen . Profiteer van de gunstige showroomaanbiedingen tijdens deze Tweede Paasdag. Merken doe o.a. aanwezig zijn: Corsiva, Primeur, Lifestyle Marine, STOUT, Topcraft, Oud Huijzer, Riga, Waterspoor, Mercury, Craftsman, Vetus, Pega trailers. Van harte welkom!

Meer informatie vind je hier

Suzuki Proefvaardag

Zondag 26 mei in Zeewolde

Suzuki PorefvaardagErvaar tijdens de Proefvaardag op zondag 26 mei van 11.00 – 17.00 uur de buitenboordmotoren van Suzuki in hun natuurlijke omgeving, namelijk achter verschillende boten op het water. De Suzuki Proefvaardag wordt gehouden bij de Marina Eemhof in Zeewolde.

Suzuki Marine presenteert een ruime selectie van de line-up: innovatieve buitenboordmotoren met Suzuki Keyless Start en vermogens uiteenlopend van 2,5 pk tot een indrukwekkende 350 pk voor de DF350A. Net zo divers zijn de boten waarachter ze hangen; van stijlvolle sloepen en rubberboten met een lichtgewicht aluminium bodem tot razendsnelle RIB’s. Klik hier voor introductiefilm. Maak kennis met de DF6A-buitenboordmotor, evenals met de DF200 met de kracht en de souplesse van een V6 maar met het gewicht van een viercilindermotor.

De Suzuki Proefvaardag is voor jong en oud, de ideale gelegenheid om kennis te maken met Suzuki’s boten en buitenboordmotoren. Deelname is helemaal gratis, dus meld je snel aan!

Meer over deze Proefvaardag vind je hier

erVAARweekend bij Bonnema Watersport

Zaterdag 13 en zondag 14 april in Oud-Loosdrecht

Bonnema VoorjaarsactiesWil je ervaren hoe het is om in een van de modellen van Bonnema Watersport te varen? Kom proefvaren in het weekend van 13 en 14 april. Je kunt een proefvaart maken in diverse modellen van: Oud Huijzer en Topcraft, Tohatsu en Suzuki. Welke kies jij? Ook leuk: je ontvangt tijdens je bezoek een hele leuke nautische goody bag. Om alvast in de zomerstemming te komen. Ze hebben ook een nieuwe verhuurboot die je kunt bekijken: de “Van Vossen 700 tender”

Kom langs, meld je aan en erVAAR!

Meer informatie vind je hier

Prins Watersport

19, 20 en 22 april in Nijkerk

Prins WatersportPrins Watersport organiseert zoals elk jaar weer een gezellige paasshow. Tijdens het paasweekend zijn ze van 9.00 tot 17.00 uur geopend.

Kom langs in de showroom voor de nieuwe modellen en/of voor het mooie aanbod van gebruikte sloepen, tenders en consoleboten. Uiteraard staat er ook een hapje en drankje klaar!

Meer informatie vind je hier

Bouwmeester Watersport

20 en 22 april in Hardinxveld-Giessendam

Bouwmeester WatersportVan harte welkom bij de jaarlijkse paasshow! Bouwmeerster Watersport presenteert diverse modellen van de aluminium Marine boten in hun showroom. De Marine boten zijn licht van gewicht en daarom gemakkelijk mee te nemen als vis & toerboot.

Zoekt u iets meer spanning? Ze hebben vele nieuwe modellen Sea-Doo waterscooters. Van de speelse Sea-Doo Spark tot het racemonster met wel 300 pk.

Meer informatie: BouwMeesterWatersport.nl

 

 

 

Open dag Zeekadettenkorps Alkmaar

20 april in Alkmaar

Zeekadettenkorps AlkmaarZaterdag 20 april liggen we bij Overstad voor onze open dag! Kom gerust langs!! Van 11:00 tot 17:00 uur. Voor jongens en meiden van 9 t/m 17 jaar.

Het Zeekadetkorps Alkmaar is een jeugdorganisatie voor jongens en meiden vanaf 9 tot en met 17 jaar die geïnteresseerd zijn in alles wat met varen en de scheepvaart te maken heeft. Elke zaterdag komen de zeekadetten op ons korpsschip de ‘Bulgia’ bijeen om zich bezig te houden met zeilen, roeien, onderhoud aan het schip en andere nautische bezigheden aan boord.

Lijkt dit jou ook wel wat? Dan moet je 20 april beslist een kijkje komen nemen aan boord. Neem gerust een vriend of een vriendin mee of kom langs met je ouders. Ons korpsschip de ‘Bulgia’ ligt deze dag afgemeerd aan de Noorderkade en is open voor bezoek!

Meer informatie vind je hier

En ook deze dealers hebben een Paasshow

BJ-Boten

19 t/m 22 april  van 10:00 tot 17:00 uur in Grou

Meer informatie: BJ-boten.nl

AVR watersport

19, 20 en 22 april van 10:00 tot 17:00 uur in Waddinxveen

Meer informatie: AVRwatersport.nl

Van Zelst Watersport

19 t/m 20 en 22 t/m 27 april in Zoetermeer.
Zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur overige dagen van 9:00 tot 18:00 uur.

Meer informatie: vanzelstwatersport.nl

Sportboat Store

19, 20 en 22 april 10:00 tot 17:00 uur in Hengelo

Meer informatie: sportboatstore.nl