Vaarweg.net

Navigeren via een scherm wordt steeds gemakkelijker, gewoner en biedt steeds meer keus. Terwijl we een paar jaar geleden nog opkeken van een boei die tegelijkertijd zowel in werkelijkheid als op onze telefoon in zicht kwam, kunnen we nu kiezen tussen verschillende apps, prijzen, en zelfs voor niets. Een app met bijbehorende site, die tot nu toe nog niet zo veel aandacht heeft gekregen is vaarweg.net.

Vaarweg.net is een applicatie die zowel voor iOS als Android geschikt is. De app kent behalve een gratis doch uitgeklede download, drie vormen van betaalde abonnementen op versies boordevol informatie waaronder AIS, weer, routes, waterpeil, bruggen en sluizen. Je hebt de keuze tussen 4,50 euro per week, 9,50 euro per maand of 38,00 euro per jaar. Het aardige van vaarweg.net is verder de Ambassadeurs-optie van éénmalig 125,00 euro voor een levenslang abonnement. De applicatie is ontwikkeld door SolveIT in Zeewolde.

Meer informatie: vaarweg.net

Groot aanbod

Nog op zoek naar een boot? Wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte boten in alle soorten en maten. Bekijk hier het huidige aanbod. Of bekijk nog meer watersportnieuws.