Op zoek naar een nieuw en mooi vaargebied? Wellicht zijn de Noord-Franse binnenwateren wat voor jou! Hollandia heeft een nieuwe Vaarwijzer uitgebracht met daarin de volgende vaargebieden: Picardië, Champagne-Ardennen, Vogezen en Elzas, inclusief Maas, Moezel en Rijn. Dan kun je straks zeggen dat je de Eiffeltoren in Parijs per boot hebt bezocht…

Aantrekkelijk vaargebied

De Noord-Franse binnenwateren zijn een prachtig, uitdagend en aantrekkelijk vaargebied. Ontdek de verschillende vaarroutes met zowel de drukbevaren doorgangsroutes van de grote rivieren Maas, Moezel en Rijn, maar ook de kleine idyllische kanaaltjes met de vele sluizen.

Ontdek de nieuwe Vaarwijzer

De nieuwe Vaarwijzer omvat het gebied van de streken Picardië, Champagne-Ardennen, Vogezen en Elzas tot iets ten zuiden van Parijs. Daarnaast zijn ook de doorgaande routes naar Midden-en Zuid-Frankrijk en de Middellandse Zee opgenomen. Ook kun je er informatie in vinden over de voorbereiding van je tocht. Bekijk de verschillende beschrijvingen, foto’s, kaartjes en anekdotes. Krijg tips over wat je onderweg kunt doen en welke interessante steden en dorpen je tegenkomt.

 

Voor recensie-exemplaren of meer informatie kun je contact opnemen met Nicolette Garritsen via ng@gottmer.nl /(023) 541 1593.

www.hollandia-boeken.nl