De coronapandemie houdt heel de wereld in greep en mensen gaan spontaan op zoek naar nieuwe vrijetijdsbesteding. Watersport was altijd al een populaire vrijetijdsbesteding, maar het is de afgelopen tijd alleen nog maar populairder geworden. Door de grote interesse is het werk en dus ook het aantal vacatures in de watersportbranche meegegroeid. Van monteur tot assistent havenmedewerker: we zetten een aantal vacatures voor je op een rij.

Smelne Yachtcenter BV, Drachten

Allround watersportmonteur

Smelne Yachtcenter is bekend van de Smelne motorjachten en is jachtmakelaar en importeur van motorjachten. Het is een toonaangevend watersportbedrijf dat ook de voorkomende service en refit werkzaamheden uitvoert. Ze zijn op zoek naar een nauwkeurig werkende allround watersportmonteur met ervaring als allround watersport monteur, groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling. Hier lees je meer.

Smelne Kruiser 1280S
Smelne Kruiser 1280S

Kempers Watersport, Aalsmeer

Elektromonteur, monteur benzine- en dieselmotoren en assistent havenmedewerker

Kempers Watersport is dealer van verschillende merken als Axopar, Boston Whaler en Sea Ray. Van deze laatste twee zijn ze zelfs een van de oudste dealers. Naast dealer behoort Kempers Watersport tot één van de grootste en meest vernieuwende jachthavens van Nederland. Het bedrijf heeft drie vacatures open staan; elektromonteur, monteur benzine- en dieselmotoren en assistent havenmedewerker. Bekijk de vacatures hier.

De jachthaven van Kempers Watersport.
De jachthaven van Kempers Watersport.

Heemhorst Watersport BV, Aalsmeer

Allround monteur / scheepsbouwer Jan van Gent sloepen

Heemhorst Watersport BV levert drie verschillende lengtes van de Jan van Gent sloepen. Jan van Gent is een exclusief merk dat vooral bij de echte sloepenliefhebbers bekend is. De sloepen worden van 100% Nederlandse producten/onderdelen gebouwd. Als allround monteur voer je taken uit als het plaatsen en monteren van motoren, schroefassen, afsluiters etc. en het verzorgen van refits aan gebruikte boten. De allround monteur die ze zoeken heeft minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie, heeft verstand van polyesterwerk (pré) en is multi inzetbaar. Bekijk de vacature hier.

De winterstalling van Heemhorst Watersport.
De winterstalling van Heemhorst Watersport.

Oranjemarine, Amsterdam

Algemeen onderhoudsmedewerker

Sinds 1984 houdt Oranjemarine zich bezig met het repareren, onderhouden en verkopen van boten en motoren. Ze zijn dealer van A-merken binnen- en buitenboordmotoren als, Vetus, Yanmar en Honda Marine. Tevens zijn ze gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en verkoop van Volva Penta. Bij Oranjemarine staan service en vakmanschap op de eerste plaats. Ze zoeken een talentvolle medewerker die meewerkt bij het onderhoud en andere werkzaamheden aan boten. Bekijk hier de vacature.

De locatie van Oranjemarine in Amsterdam.
De locatie van Oranjemarine in Amsterdam.

Brandsma Jachten, Sneek

Allround dieselmonteur

Brandsma jachten is een familiebedrijf dat stalen en polyester motorjachten van 8 tot 14 meter bouwt. Het team bestaat uit gemotiveerde vakmensen die zelf ook watersportliefhebbers zijn. Hierdoor worden realistische adviezen en een eerlijke prijsstelling gegeven. Per direct zoeken ze een ervaren dieselmonteur voor servicebeurten, het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Geïnteresseerd? Klik hier.

De locatie van Brandsma Jachten in Sneek.
De locatie van Brandsma Jachten in Sneek.

Prins Watersport, Nijkerk

Allround service monteur

Prins Watersport is een full service watersportbedrijf voor onderhoud, stalling en verkoop. Ze hebben een royale showroom met een groot assortiment sloepen, sportboten etc. Prins Watersport is op zoek naar een (leerling) monteur met een passie voor watersport om werkzaamheden te verrichten als boten opbouwen, klaarmaken, repareren en onderhouden. Meer weten? Kijk hier.

De showroom van Prins Watersport.
De showroom van Prins Watersport.

Steeler Yachts, Steenwijk

Junior technische inkoper

Steeler Yachts is een bouwer van luxe motorjachten op de internationale markt. Ze zoeken een junior technische inkoper die kosten bewust, zelfstandig en nauwkeurig is. Je komt te werken op de afdeling inkoop. Hier ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor het inkopen van de benodigde materialen voor het bouwen van de jachten. Taken die je kunt verwachten zijn project inkopen, logistieke verwerking van binnen gekomen goederen en projectadministratie. Nieuwsgierig? Bekijk de sollicitatie hier.

Steeler 52 S Performance
Steeler 52 S Performance

Boottotaal, Zaltbommel

Manager Blije Klanten

Boottotaal is dé webshop voor de watersportliefhebbers. Als Manager Blije Klanten ben je verantwoordelijk voor het klantcontact. Daarnaast heb je dagelijks contact met tientallen klanten via verschillende communicatiekanalen. Het contact is zeer divers. Elke vraag pak je met hetzelfde enthousiasme aan om de klant naar wens te helpen. Boottotaal biedt een contractduur aan van 12 maanden. Benieuwd naar de volledige vacature? Klik hier.

Meer watersportnieuws

Meer watersportnieuws lezen? Bekijk hier het laatste nieuws! Of ben je op zoek naar een boot? Wij hebben een groot aanbod van verschillende boten, zowel nieuw als gebruikt. Bekijk hier het huidige aanbod.