Vanquish Vanqraft VQ16

De revolutionaire Vanqraft VQ16 is een kruising tussen een superjacht-tender en een jetski, een echte Nederlandse innovatie! Dit unieke vaartuig is ontwikkeld door de Nederlandse luxe jachtbouwer Vanquish Yachts. Sta aan het roer van deze ruime, vijf meter lange schoonheid en geniet van de sensatie van een echt uniek vaartuig in het gezelschap van maar liefst vijf gasten!

De Vanqraft VQ16 is ontworpen door door twee Nederlandse Marine-experts. De Vanqraft is grotendeels gemaakt van glasvezel om het gewicht zo licht mogelijk te houden. De super-de-luxe jetski telt een lengte van 4.9 meter maar in vergelijking met traditionele speedboten is de Vanqraft ontworpen om te varen als een jetski. Dankzij de lichte constructie kan een 1.8 liter Yamaha motor met 200 pk kan de Vanqraft tot wel 64 km/h behalen.

Vanquish Vanqraft VQ16
De Vanquish Vanqraft VQ16 in actie op het water


Daarnaast heeft de Vanqraft een prachtig design, strakke lijnen die voor deze luxe stijl zorgen. Op het dek zijn twee ruime zitplaatsen vooraan geplaatst met in het midden de stuurstoel. Bij de stuurstoel is er plek voor iemand achterop, net als bij een jetski. Maar dan veel luxer!
Dit unieke vaartuig is te verkrijgen op aanvraag bij Vanquish Yachts.

Bent u opzoek naar een superjacht of jetksi? Kijk naar ons aanbod op de website.
Meer lezen over unieke vaartuigen? Kijk dan op onze blog.