Bow PRo Series

In 2018 introduceerde VETUS de (R) Evolutie in boegschroefontwerp: de BOW PRO Thruster: een combinatie van de gerenommeerde elektrische boegschroefserie en de stille RimDrive. De vernieuwde serie van Vetus: BOW PRO SERIE.

Deze nieuwe serie heeft een combinatie van de vernieuwde elektrische boegschroeven (D-serie) en de fluisterstille RimDrive. En dit volledig proportionele boegschroeven met een ongelimiteerde* run-time, in verschillende modellen.

De BOW PRO boegschroeven zijn voorzien van bewezen inductietechnologie. Hierdoor is het gebruik van koolborstels overbodig geworden, met als resultaat dat de boegschroef zeer stil is en een ongelimiteerde* run-time heeft. De (AC) inductiemotor wordt aangestuurd door de VETUS MCV motorcontroller. Deze in-huis-ontwikkelde motorcontroller kan overweg met zowel 12 V als 24 V, waardoor deze boegschroeven voor bijna iedere boot geschikt zijn. VETUS nieuwste lijn boeg- en hekschroeven is nu traploos te bedienen en met de ‘holdfunctie’ op ieder gewenst toerental vast te zetten. Dit is heel ontspannen aanmeren, je hebt geen hulp meer nodig!

De BOW PRO is uitermate geschikt voor iedere boot van rondvaartboten, charterschepen, beroepsvaartuigen tot (luxe) plezierjachten. Elke bestaande boegschroef is heel gemakkelijk te vervangen door een nieuwe BOW PRO.

Introductievideo BOW PRO boegschroeven:

Scherpe actieprijzen

Voor jou heeft Vetus een leuke actie. Alle boegschroeven zijn namelijk scherp geprijsd. Koop je volgende boegschroef en vraag naar de actieprijzen. Welke je ook kiest, alle boegschroeven zijn scherp geprijsd. Deze actie is geldig tot 31 oktober 2019.

Vetus Boegschroeven actie

Meer lezen over de BO PRO Serie? Klik dan hier.

Bekijk hier het boegschroef aanbod op Botentekoop.nl.