Waterdream S-740
De Waterdream S-740.

Meestal ligt bij Waterdream, de sloepen van Prins Bernhard jr, de nadruk op snelheid. Wanneer je echter milieuvriendelijk wil varen in deze prinselijke sloepen, dan kan dat ook. Alle bestaande Waterdream-modellen zijn vanaf heden ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering.

Zo ook de de nieuwe S-740 die is uitgerust met een Torqeedo Cruise 10.0 buitenboordmotor en vier lichtgewicht lithium batterijen van 3.500 Wh per stuk. Daarmee haal je een snelheid van rond de 12 km/u, 24 uur lang varen of 120 km ver.

Nog meer nieuws

Waterdream heeft nog meer nieuws te melden. Komende zomer introduceert het merk de 52’ California van Naval Architect Vripack. Daarnaast is er de Venetian Tender, een moderne versie van een klassieke schoonheid, het Venetian Taxi Model. Het aantal modellen komt zo uit op acht: vijf sloepen, de Venetian Tender en California’s van 52’ en 65 voet.

Meer informatie: www.waterdream.nl

Op zoek naar een Waterdream sloep? Bekijk hier het aanbod. Of bekijken alle sloepen en tenders die nu te koop staan. Ook kun je onze boottesten lezen, of meer watersportnieuws.