watergadget

De zomer is ten einde, maar het volgend vaarseizoen staat al voor velen nu al in de planning. Of je nou op zoek bent naar een boot of watergadgets voor op het water. Het uitkijken naar dat de zon schijnt en de temperaturen stijgen kan niet vroeg genoeg beginnen. Zeker tijdens deze bijzondere tijden.

Er zijn tal van mogelijkheden om je te vermaken op het water. De echte waterratten onder ons kunnen zich met watergadgets de hele dag amuseren. Denk bijvoorbeeld aan gadgets zoals een snorkelset of opblaasfiguren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat gadgets waterproof zijn, zodat je onbezorgd een hele dag op het water kunt doorbrengen.

Watergadgets

Snorkelen en duiken zijn populaire activiteiten tijdens de vakantie of wanneer je een dagje gaat varen. Er zijn een aantal prachtige locaties waar je kunt genieten van een kleurrijke onderwaterwereld. Wanneer je ervoor kiest om te gaan snorkelen maak je gebruik van een snorkel, bril en vinnen en blijf je aan het oppervlak zwemmen. Door de snorkel kan je blijven ademen. Wanneer je wilt gaan duiken, blijf je niet aan het oppervlak maar ga je onder water met een duikuitrusting. Een duikuitrusting bestaat onder andere uit een duikpak, duikmasker en ademautomaat. Je gaat langer en dieper onder water dan wanneer je gaat snorkelen. Om te kunnen duiken heb je een erkend duikbrevet nodig. Veel mensen duiken als hobby of sport. Kies ervoor om te gaan snorkelen of duiken en geniet van de vrijheid onderwater.

Waterdichte artikelen

Een dagje op het water is ontzettend leuk, maar aan boord kan het al snel nat worden. Zodra je het water opgaat wil je je persoonlijke spullen graag droog houden. Denk hierbij aan waardevolle artikelen zoals kleding en elektronica. Waterdichte tassen zijn een uitkomst. Veel smartphones kunnen niet tegen water. Nadat je telefoon in het water is gevallen, blijft het onzeker of je telefoon het weer volledig gaat doen. Voorkomen is beter dan genezen. Wij adviseren daarom om waterdichte smartphonehoesjes aan te schaffen zodat je onbezorgd je telefoon kan meenemen op het water. Een feestje op de boot? Kies dan voor een waterbestendige luidspreker. Zo kan je optimaal genieten van jouw favoriete (feest)muziek.

Opblaasbare waterartikelen

Bij een dag varen hoort natuurlijk ook een verfrissende duik in het water. Je kan ervoor kiezen om te gaan zwemmen of juist lekker te gaan dobberen op het water. Geniet op een opblaasbaar luchtbed, boot, band of op een ander opblaasfiguur. En wat dacht je van een opblaasbare bekerhouder? Zo heb jij je zomerse drankje altijd bij de hand. Opblaasbare waterartikelen maken waterpret nog leuker. Gaan de kinderen mee en kunnen ze nog niet zwemmen? Zwemveiligheid is belangrijk en daarom kunnen opblaasbare zwembandjes niet vergeten worden. Thuis aangekomen kun je opblaasbare waterartikelen eventueel gebruiken voor het zwembadje in de tuin.

Wil jij met jouw bedrijf of organisatie opvallen op het water? Laat dan gadgets voor op het water bedrukken naar wens en vergroot zo jouw naamsbekendheid op een originele manier.

Nog op zoek naar een eigen boot? Bekijk ons gehele aanbod. Ander watersport nieuws verder lezen? Klik hier.