Watersport

2020 was voor iedereen een bijzonder jaar, maar desalniettemin zijn wij massaal het water opgegaan. Watersport is een ideale manier om nog veilig te kunnen genieten van elkaar en het mooie weer. Na een mooi vaarseizoen beginnen nu de winterstallingen weer vol te lopen en de havens zijn minder druk bezocht. Maar dit betekent niet einde feest, want een aantal watersport bedrijven hebben enorme aanbiedingen dit najaar, die zeker een bezoekje waard zijn.

Bootland.nl

Met hun grote aanbod en scherpe prijzen, vind je altijd wel iets wat je nodig hebt. Zie je het product er niet tussen staan? Er worden dagelijks producten aan de webshop toegevoegd! Bel neem gerust contact met Bootland op als je op zoek bent naar iets specifieks. Ook altijd fijn: de bestelling wordt binnen 48 uur verstuurd.

Kijk hier voor alle aanbiedingen van dit najaar.

Contactgegevens
www.bootland.nl
info@Bootland.nl
026 3639961

Dekker Watersport

Dekker Watersport is ontstaan uit een zeilmakerij die molenzeilen maakte voor de vele molens die de Zaanstreek in 1866 bezat. Met een roeiboot ging men naar de molens om de maat op te nemen van de molenzeilen.

Het bedrijf kenmerkt zich door prijsbeleid, assortiment en deskundig advies. De medewerkers zijn vaak ook zelf watersporter. Zij weten dus uit ervaring waarover ze praten bij het adviseren. Het assortiment is zeer breed en veelzijdig voor zowel de recreatieve als fanatieke zeiler en motorbootliefhebber. Bekijk de aanbiedingen van Dekker Watersport hier.

Contactgevens
Pieter Ghijsenlaan 4
1506 PV Zaandam
info@dekkerwatersport.nl
075-6163362

Bootschappen.nl

Fysieke winkel én online een uitgebreid assortiment! Beginnen met jouw boot winterklaar maken? Bootschappen.nl heeft leuke aanbiedingen: van antivries tot Bio Clean, en van dieselconditioners tot oliedoeken.

Sinds april 2016 is Bootschappen Watersport in handen van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen. De overname heeft ervoor gezorgd dat er in december 2016 een nieuwe megastore in Alkmaar is geopend. Bootschappen Watersport verkoopt topmerken, waarbij de prijs-kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staat.

Daarnaast probeert Bootschappen Watersport een steentje bij te dragen aan de wereld. Dagelijks worden er tientallen tot honderden pakketten bezorgd, die in gerecyclde dozen worden ingepakt. Het opvul materiaal wordt gemaakt van oud papier wat zij lokaal inzamelen. Om de gemiddelde CO2-uitstoot per pakket zo laag mogelijk te houden is er voor gekozen geen standaard deel- en nalevering uit te voeren.

Contactgegevens
Kraspolderweg 4
1821 BW Alkmaar
info@bootschappen.nl
072-5113021

Imhoff Outletstore

Dé outlet kledingwinkel in de watersport. In 1969 is de basis gelegd voor het bedrijf dat nu als On Deck ruime bekendheid geniet in binnen- en buitenland. Het bedrijf is begonnen met het importeren van Harken, de verkoop van de Finn jol en de Flying Dutchman, al snel kwam daar een eigen kledinglijn bij. Bij het zoeken naar geschikte kleding om in te zeilen kwam de eigenaar tot de conclusie dat waar hij naar op zoek was nog niet gemaakt werd en is vanuit die achtergrond en met ruime kennis van waar zeilkleding aan moet voldoen een eigen merk gestart: “IMHOFF”.

Bekijk de uitgebreide collectie van Imhoff hier.

Contactgegevens
info@imhoffoutletstore.nl

Nog een zoek naar een eigen boot? Bekijk ons gehele aanbod.
Of ben je opzoek naar winterstalling of onderhoud? Alle bedrijven die dit aanbieden vind je gemakkelijk hier.
Meer watersport nieuws lezen? Klik hier.