wetsuit

Een wetsuit beschermt je tegen kou. Het houdt je warm door een dun laagje water tussen de huid en het pak. Dit water wordt verwarmd door je lichaam. Kies wel de juiste maat. Te ruim geeft constant een golf koud water in het pak. Wetsuits hebben verschillende diktes. Dikker neopreen in delen die warmte nodig hebben zoals je lichaam. Je armen hebben dan weer dunner neopreen voor meer flexibiliteit. Dit maakt wetsuits geschikt voor sporten als surfen, kajakken of kitesurfen.
wetsuit

Jobe Perth 3/2 fullsuit

Een fullsuit met alles wat je zoekt in een wetsuit voor een leuke prijs. De Perth fullsuit is een comfortabele en flexibele basis wetsuit, geschikt voor eigenlijk alle watersporten. De wetsuit is 3 mm op de borst en rug en 2 mm op de armen en benen. Gemaakt van full-flex neopreen met een rits op de rug.
€ 99.95
Meer informatie: www.jobe.nl
wetsuit

Jobe yukon 5/3 chest zip steamer

Lekker bikkelen in de winter? dan is de Yukon 5/3mm steamer een perfecte wetsuit. Deze fullsuit is 5mm op de borst en rug, 3mm op de armen en benen en volledig gevoerd met drainage thermo voor maximale warmte afvoer van water. Daarnaast zijn de naden voorzien van neopreen tape. Waterdicht en flexibel. Deze steamer heeft een rits op de borst.
€ 269.95
Meer informatie: www.jobe.nl
wetsuit

Gul Response FX 5/4 BS wetsuit

Met deze Gul Response FX 5/4 BS wetsuit zal je het niet snel koud krijgen. De wetsuit is gemaakt van 5 en 4mm dik neopreen met aan de binnenzijde een thermo binnenvoering op de buik rug en armen. Door de gelijmde en blindgestikte naden komt er nagenoeg geen water in de wetsuit.
€ 169.-
Meer informatie: www.kuipersnautic.nl
wetsuit

Gul Response 3/2 FL wetsuit

De Gul Response wetsuit is gemaakt van 3 en 2mm neopreen. De wetsuit heeft een rek van 150% bij het bovenlichaam en de armen, de overige delen van het pak hebben een rek van 50%. De rits op de rug is voorzien van een koord, waardoor je deze eenvoudig zelf open en dicht kan doen.
€ 89.-
Meer informatie: www.kuipersnautic.nl
wetsuit

O’Neill Epic 3/2 full wetsuit

De Epic Series profiteert van dezelfde features als de highend wetsuits van O’Neill, zoals het 100% UltraFlex neopreen, de double seal neksluiting, het Lumbar Seamless Design (LSD) en een compleet vernieuwde covert blackout rits. Met zijn cleane graphics heeft de Epic een ingetogen stijl.
€ 174.95
Meer informatie: www.oneill.com
wetsuit

Psychofreak Fuze 4/3 full wetsuit

Een wetsuit uit het topsegment. De Psychofreak mixt de beste features die O’Neill te bieden heeft. TechnoButter Air-Insulation en sneldrogende TechnoButter 3 neopreen maken dit tot een innovatief en technisch design. Met Double SuperSeam Weld zijn de naden waterdicht.
€ 429.95
Meer informatie: www.oneill.com