Winactie Ecoboats Amsterdam

Hoera! Botentekoop.nl bestaat 25 jaar. Reden voor een feestje, inclusief mooie winacties. Zoals deze winactie met Eco Boats Amsterdam. Doe je mee? Je maakt kans op een mooie prijs, namelijk twee uur elektrisch varen door de Amsterdamse grachten t.w.v. € 120 euro.

25 jaar geleden, in 1996, was de start van Botentekoop Magazine. Dit jaar is dus een jubileumjaar! Het hele jaar door vieren we ons jubileum samen met jou, met in elke editie een nieuwe, fantastische watersportprijs voor de échte watersporter. Doe snel mee en wie weet win jij wel een van deze te gekke watersportprijzen! En deze keer dus in samenwerking met Eco Boats Amsterdam.

Wat kun je winnen?

Eco Boats Amsterdam ligt in het Centrum van Amsterdam en heeft de ideale ligging. Nadat je er een boot hebt gehuurd, vaar je namelijk direct de Amsterdamse grachten op. En onze hoofdstad is een prachtige plek om via het water te verkennen.

De boten van Eco Boats Amsterdam zijn elektrisch. Daarnaast zijn ze erg ruim: er kunnen 12 personen op een Eco Boat varen. Aan boord vind je alles wat je nodig hebt voor een topdag op het water. Van kussens, dekens en vaarkaarten tot een zeer robuust stuur en gashendel. Wil je dus op een duurzame manier genieten van de Amsterdamse grachten? Doe dit dan bij Eco Boats.

Doe direct mee

Natuurlijk wil jij ook kans maken op twee uur varen door de Amsterdamse grachten t.w.v, € 120 euro! Je doet eenvoudig mee door onderstaand formulier in te vullen.

Meer weten? Ga naar ecoboatsamsterdam.com

Groot botenaanbod

Ben je op nog zoek naar een nieuwe of tweedehands boot? Zoek makkelijk en snel in ons uitgebreide botenaanbod. Meer interessante vaarroutes vind je hier. Of lees het laatste watersportnieuws. Je droomboot vind je bij Botentekoop.nl.