Botentekoop Winactie

Leuk dat je mee doet met de winactie. Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres achter te laten in onderstaand formulier. En dan maak je al kans op Quicksilver Inflatable Tendy 240 icm de 3,5 pk Mercury buitenboordmotor. De winnaar krijgt op 21 april persoonlijk bericht. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Botentekoop.nl en Mercury Marine.

*De winactie is gesloten. En de winnaar is inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld. Houd onze blog in de gaten voor nog meer leuke winacties.*

Wat win je?

De Quicksilver Inflatable Tendy 240 air is een opblaasbare tender met een speciale, ijzersterke opblaasbare bodem. Daarmee is de 18,8 kilo wegende boot compact in een draagtas mee te nemen en om in kleine ruimtes onder de kuipbanken op te bergen. De boot is vervaardigd van wit pvc met een grote zwarte stootrand. Het model van de winactie is geschikt voor maximaal drie personen, beschikt over een verstelbare bank en heeft een opblaasbare kiel. En dat is nog niet alles: als je wint, krijg je deze boot inclusief een 3,5 pk Mercury buitenboordmotor.

Quicksilver Inflatables 240 Tendy Air
Quicksilver Inflatables 240 Tendy Air