winactie

Botentekoop.nl en Daemes & Heeren hebben een fantastische winactie! Wij geven je namelijk de kans om een dag heerlijk te gaan sloep varen.

In samenwerking met Daemes & Heeren, geven wij 2 fantastische prijzen weg om zo toch nog op het water te kunnen genieten. Nou vraag je je misschien af ‘Hoe doe ik mee?!’ Het is heel simpel! Vul onderstaand formulier in en maak direct kans op een van deze fantastische prijzen.

De prijzen

Een hele dag varen in een heerlijke Weco 635

• Van 09.00 tot 19.00
• Maximaal 8 personen
• Op basis van beschikbaarheid
• Vaarseizoen 2020
Prijs is niet voor contant geld te verzilveren

Gezellig
Dé ideale sloep van
Olympia Charters voor een gezellige dag op het water. Deze sloep biedt veel luxe en comfort en met de geringe doorvaarthoogte zijn de gezellige grachten van Leiden zeer goed bereikbaar. De sloep is uitgerust met zit- en rugkussens en een zwemtrap. Er is zitgelegenheid voor max. 8 personen.

Of

Twee uur varen met Sloep Sem of Jey

  • Inclusief:
  • Een heerlijk drankje aan boord, glaasje wijn, lekker biertje of een frisje voor de BOB
  • Reserveren in overleg

Onvergetelijk

De sloepen van Sloepuitjeloosdrecht zijn voormalige reddingsboten die om zijn gebouwd tot luxe elektrisch aangedreven sloepen. Heerlijk varen zonder motorgeluid, milieuvriendelijk en duurzaam! Beide sloepen zijn voorzien van toilet en bar met gekoelde dranken. Er wordt gevaren op de Loosdrechtse plassen, de Vecht en omstreken. Wij verzorgen alles tot in de puntjes voor u en onze schippers zorgen dat er over uw verjaardag of evenement nog lang gesproken wordt!

Natuurlijk willen wij dat ieder veilig blijft tijdens deze tijden. Hou daarom wel rekening met de maatregelen die gelden op het water. Tijdens het varen mogen niet meer dan 3 personen uit verschillende huishouders zitten, tenzij 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Voor leden van een huishouden gelden andere regels. Om ervoor te zorgen dat de maatregelen van Corona en varen gehandhaafd worden, kunt u op varendoejesamen.nl alles lezen over wat wel en niet mag op het water.

Alvast heel veel succes en plezier!

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Botentekoop.nl en Daemes & Heeren.
De nieuwste sloepenpost lezen? Klik dan hier.