winactie vetus

Hoera! Botentekoop.nl bestaat 25 jaar. Reden voor een feestje, inclusief mooie winacties. Zoals deze winactie met Vetus. Doe je mee? Je maakt kans op een mooie prijs, namelijk een Goodiebag van Vetus t.w.v. 219,50.

25 jaar geleden, in 1996, was de start van Botentekoop Magazine. Komend jaar is dus een jubileumjaar! Het komende jaar vieren we dit samen met jou. Met de verschijning van elk van de acht editie maak je kans op een een fantastische watersportprijs. En deze keer dus in samenwerking met Vetus.

Wat kun je winnen?

Vetus stelde speciaal voor deze winactie een mooie Goodiebag samen met een totale waarde van € 219.50. Daarin vind je de volgende artikelen:

De Fatboy Lamzac®
De Fatboy Lamzac®

FATBOY – De oersterke buiten zitzak

De Fatboy Lamzac® is een echte must-have. Deze luchtzak kan overal mee naartoe in zijn handige draagtasje. Binnen enkele seconden is de zitzak met lucht te vullen. Blaas hem op aan boord, op het strand, in de duinen of in uw achtertuin! Het ripstop nylon en de waterproof coating maken de Lamzac® bovendien tot een stevige lucht ligzak die ook naar buiten kan. Ondanks het gewicht van ongeveer 1 kilogram, kan deze lucht zitzak tot wel 200 kilogram dragen.

Waarde: €74,50

Fatboy Edison the Petit
Fatboy Edison the Petit

FATBOY Edison the Petit Tafellamp

De Fatboy Edison the Petit is het mobiele tafellampje dat altijd ontbrak. Functioneel op je boot, bureau of handig naast je bed. Deze witte tafellamp, met VETUS logo, brengt overal en altijd de juiste hoeveelheid licht in de duisternis. Dit dankzij de verschillende lichtinstellingen en tot wel 20 uur lang. Multifunctioneel, sfeervol én oplaadbaar dus.

Bovendien is deze kleine tafellamp volledig verlicht door de unieke LED-technologie. Gebruik de polypropeen tafellamp buiten of binnen, kies de juiste lichtsterkte en laad hem daarna weer op via USB.

Waarde: €65

De VETUS koeltas
De VETUS koeltas

VETUS Koeltas met Bluetooth Speaker

Een VETUS koeltas met geïntegreerde Bluetooth speakers. Beluister uw favoriete muziek tijdens het varen of een picknick na het aanmeren.
Waarde: €30

Gevulde VETUS Koeltas

Een gevulde VETUS koeltas met diverse producten voor onderweg of om te picknicken na het aanmeren. In de tas vindt u onder meer een picknickkleed, een fles wijn en diverse snacks.

Waarde: €50

Winnaar is bekend

Deze winactie is gesloten en de winnaar is op de hoogte gebracht. Wees niet getreurd… Houd onze blog in de gaten voor nog meer leuke winacties. Want er komen nog leuke ludieke watersport winacties aan.

Meer weten over VETUS? Ga naar www.vetus.com

Groot aanbod boten

Nog op zoek naar een mooie boot? Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Keuze uit een groot en gevarieerd aanbod. Liever eerst nog wat meer lezen? Bekijk onze boottestenvaarroutes of lees het laatste watersportnieuws.